Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2014 19:43 - Скендеребег се обръща в гроба
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 574 Коментари: 0 Гласове:
2



    Всичката патаклама в някои градове на Македония е заради обикновена криминална история. През 2012 година петима македонски рибари са убити и за престъплението са осъдени шестима албанци. Претенциите на протестиращите са, че горките албански убийци са невинни, а магистратите са ги нарочили. Никакви разумни доводи в тая посока няма. Но пък има лозунги: "Велика Албания" и "Стоп на окупаторите". Тоест, не става дума за несправедливо осъдени хора, а за антидържавна, антимакедонска кампания. В полза на Албания. Криминалният случай е само поводът албанската етническа партия да започне война срещу държавата Македония. Това е точно война, не се съмнявайте. Има ли НИЕ и ТЕ? Има. На относително мирна територия се разпалват искри с намерение за голям огън. Ако македонските служби поразровят, ще открият агенти на Албания, Турция и на определени арабски страни, същите тия, дето правят медресета, четат корани и разправят колко мирна религия бил ислямът. В момента се вижда цялото им лицемерие. Организаторите на великоалбанските бунтове трябва да са в затвора за антидържавна дейност. Не само че защитават убийците на рибарите, а и използват обикновен криминален случай за антидържавни цели. Тия хора са терористи и аз питам защо са още на свобода.
    Скопие било сърцето на Албания. А Албания е задните части на България.
    Тъпите му шиптъри не се виждат какви са изостанали духовно и как умовете им живеят някъде в началото на Средновековието, а па претенции. Дотам са стигнали в дивашките си обичаи, че за най-малкото нещо, примерно за псувня, избиват се мъжете на цели албански родове, вендета в ориент маниер. Който заплют за отмъщение мъж иска да му се размине, бяга в чужбина завинаги. И като няма кой друг, жените им се обличат с мъжки дрехи и се правят на мъже. Гледаш на снимките и се чудиш, що за птица е това. Мужици със цици.
    Язък за славата на великия им княз Георги, наречен от турците Скендербег, който бяга от османците, отхвърля исляма и се бори за християнска Албания. Срам за човека, който не е заслужил такива негодни потомци като съвременните албанци-чалмалии. Те се държат като паразити, жадни за македонска кръв. Не им стигнало дето са убили рибарите, ами искат и страната им.
    Гнусно.




Гласувай:
2



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180015
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031