Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2016 04:34 - Случаят Неделковски
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 653 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Известен журналист и измамник, лежал в затвора, съсипа паметник на загиналите български воини в Македония.
Изводите от това.
1. Когато българите искат да увековечат героизма на армията ни, да го правят предимно в България. За тия пари направете някаква диорама със снмики или картини от мястото в чужбина, с възстановяване на събитията в образи.
2. Когато искаме паметници в чужбина, правителството да сключва договори по въпроса. Прави ли го? Бойко? Културни ни министре?
3. Ако даденият паметник е бил незаконен, то си има македонски държавни органи. Миленко Неделковски държавен орган ли е?
4. Драги ми Миленко, тия ръце, дето са чупили паметник, счупени ще бъдат.
5. България забрани ли влизането на Миленко Неделковски на територията и? С оглед на криминалното му минало и на склонността му към вандалство? Действията на Неделковски се приравняват към саморазправа.
6. Каква е официалната позия на Скопие по въпроса? Бойко? Външни ни министре?
7. Това трябва да се отрази на позицията ни по приемане на Македония в ЕС и в отношенията между Гърция-Македония-Албания. Ако ние обичаме македонците, то не значи, че сме склонни те да ни се качват на главата.
Упреквам и обвинявам Бойко, задето се държи като шушумига. Ако е силен държавник, ще привика македонския посланик и ще иска обяснение. Ще иска среща с македонските си колеги и ще уреди въпроса с българските паметници в Македония веднъж завинаги. Македония не е длъжна да разреши строеж на такива паметници на територията си. Но и ние не сме длъжни да подкрепяме Македония, търпейки издевателства. Нищо няма да предприемем при един македонски отказ, но няма и да го забравим. Заради един келеш и престъпник Неделковски се осмърдяват отношенията между двете държави.
Искам Скопие да покаже, че случаят Неделковски е единичен и не е тенденция в македонската политика към България. Работа на Бойко е да накара македонците да говорят по въпроса. И да сключи споразумение за българските паметници в Македония. Ако България не среща нужното уважение в Македония, няма за какво да говорим повече. Гърция както е в икономическа криза, на финансово командно дишане, така и има искания по името на Македония! Ако Гърция може да си позволява искания, защо не и ние?



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. platttonnn - Един друг поглед върху случая,
24.09.2016 09:00
не ми е известно с какви пари е направен паметника. Но имам въпроси. Толкова ли е крехка направата на паметника? За да може всеки вандал с подръчни инструменти да го унищожи? Кой го направи така, и защо? Ако са сложили една торба цимент и една кофа чакъл! Това не е ли подигравка с героите дали живота си за родината?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182660
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930