Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2016 09:12 - Миленко пипе зеленко
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 943 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 29.09.2016 09:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В момента гледам Миленко Неделковски по един ТВ канал. Той сравнява българите с кучета - отдето минели, препикавали с паметници. Е па, кой го казва! Дебела свиня - хем външно дебел, хем надут и високомерен простак!
Но хайде да разгледаме тая кучешка работа.
Щом ние препикаваме с паметници, тогава какво да кажем за руснаците?! ВЕДНАГА ДА СЪБОРИМ ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ В СОФИЯ! Също като Неделковски, със същите аргументи. Че дори и повече причини имаме! Паметник на една комунистическа армия, която 45 години ни е владяла, която е свалила с преврат законното бг правителство през 1944, натрапила ни е избрано от нея правителство, работило под нейна диктатура.
Но да се върнем към нескромната персона на Неделковски. Той очевидно се е взел много насериозно, изживява се като съдия. Смята като криминално влизането в Македония на българите посравили паметната плоча. Те влезли през гръцката, а не през българската граница. Драги?! Кой е казал през коя граница мога да влизам? Неделковски! Защо не поставиш въпроса за границата на хилядите мигранти, които не питат никого и си правят майтап с гранична полиция?
Какъв е проблемът, ако вляза в която и да е държава през която и да е граница, стига документите ми да са в ред? Ако Македония иска в ЕС, въпросът с движението на хора и капитали трябва да е изчистен и да свикнеш с мисълта, че както ти можеш да се движиш из европейските държави, така и другите европейци когат да правят същото, включително и в Македония.
За паметната плоча вече стана ясно - нежелана е в Македония. Неделковски, като те видях по ТВ канала, и ми стана ясно, че теб няма какво да те обвинявам - ти си обикновен дегенерат. Искам недвусмислената позиция на македонското правителство - нежелани ли са българските паметници в Македония, нежелана ли е българската култура в Македония. Като знам отговора, ще имам решение на проблема.
Неделковски, знаеш ло колко малко ви трябва. Вече насред Скопие ви стои паметник на Скендербег. Многозначително. С турско име, не с родното му име - княз Георги, а Скендербег! Македония има интерес от нашата подкрепа, но ако не иска, няма да има подкрепа.
Като слушам българското в себе си и си мисля за мекедонците - обикновено нещо от живота. Брат ти те предава, не врагът ти. Защото врагът ти няма достъп до сърцето ти. ОК. Ако македонците държат, ще променя отношението си към тях. Уча се в движение. Налага се.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Поздравления!
29.09.2016 09:30
Най-сетне нещо умно и грамотно написано, което в това пространство се среща все по-рядко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182137
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930