Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2016 15:49 - Двама мъже срещу една жена!
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.10.2016 15:51


Британският националист Фарадж предлага помощ на Търмп срещу Хилари Клинтън. Фарадж няма представа как гази из... калта. Освен че излага себе си, но и Тръмп ще го последва в... калта, ако го послуша.
Като оставим настрана лъжливите обещания, които Фарадж даде на собствения си народ, което само по себе си е компрометиращо обстоятелство, нека анализираме настоящата изцепка на британеца.
Само помощта, предлагана от Фарадж на Тръмп, е предостатъчна низост. А именно: британски националист се обединява с американец, за да могат те, ДВАМА МЪЖЕ да смачкат ЕДНА ЖЕНА. Сякаш са от дивия Изток. Сякаш са двама арабистанци. Е, па защо не метнете и бурка връз Хилари, диваци такива?!
За един цивилизован човек е под достойнството му да напада жена, камо ли да търси още мъже срещу нея!
За мен Фарадж е политик с поведение на уличен гамен.
Ако днес Тръмп няма ума, такта и достойнството да се справи с Хилари, как ще работи с  азиатските политици-тигри, които са мъже? С арабските политици-скорпиони, моито също са мъже?! Какво предлага Фарадж? Отпосле да помагаме колективно на Тръмп, като дядо дърпа ряпа?
И аз мога да давам съвети на Хилари, но не го правя. Искам от нея сила на духа, понеже трудното не е борбата с Тръмп, а след като който и да е от тях заеме поста президент. Никой от двамата - Доналд и Хилари, не използва напълно естествената си сила - мъжка и женска. Силата на мъжа е в кавалерството, силата на жената е в това да бъде дама. Този вид сила не е обвързан с поведението на партньора, врага, противника, дори и да ви изглежда, че е така. Това е вътрешна сила, принадлежаща само на носителя си.
Искам борба на достойнства, а не въргаляне в калта. Защото не ми харесва идеята после да разнасям лигавче след президента, когото сме изтикали напред. Пак ще трябва да го изтикваме - днес срещу опонента му за президентския стол, утре срещу политическите му противници. Затова нека да видим кой какво може.
Фарадж, умнико. Ако искаш да наемеш не един, ами друг работник, ти отиваш ли да свършиш работата вместо любимеца си? За какво го наемаш, ако ще работиш вместо него?



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179983
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031