Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 11:36 - Крим Мистичен
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1195 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.10.2016 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Там, в дебрите на ограбения от Украйна Крим, се крие огромен змей. Виждали да го рибари, туристи, плажуващи. По добра стара традиция руснаците казват, че не е вярно, докато не бъдат хванати в крачка. Което не пречи на змея да си яде животни, че и хора - което му се изпречи.
Известен е под имената - чудовището от Сердоликовия залив, Кaрадагскта гадина, Карадагският змей. Какво предствлява? /Според очевидците/. Тяло на динозавър, змия - люспесто, отгоре кафяво или черно, отдолу светло. Има червен гребен на главата, стигащ до гръбнака. Червени очи. Глава като на куче, голямa около метър, а тя в сравнение с тялото е малка!
Виждали са го от кораби и лодки. Чудовището е по-дълго от кораб. Срещани са и по-малки екземпляри. Черна сянка плува във водите на Черно море.
Любимата храна на змея са делфините. Захапката му, открита по мъртвото тяло на делфин, е ужасяващо голяма. Говорим за дупка колкото корема на морското млекопитаещо, направена с едно гризване.
Защо гадината не се среща в Румъния, България, Турция - из другите брегове на Черно море? Защото тя обитава пещерите на Крим, където си снася яйцата. Има нещо в тези пещери, което се харесва на чудовището. Достъпът до подводните пещери е забранен. И никой не е луд сам да се напъхва в устата на звяра.
В Крим има не само военна база на руснаците. Там очевидно има паранормална зона и руснаците я харесват, за да си разработват оръжията.
Въпросът със странните яйца е също толкова легендарен, колкото и самото чудовище, за което говори Херодот, разказват приказки и легенди на местни народи, живели по тези земи през вековете. Тоест, гадината си живее там много отдавна.
През миналия век в тази зона руснак попада на черупки от яйца, големи толкова, че можеш да седнеш в тях. Когато съобщил за това, всички вкупом се изгаврили с него, като му се подиграли. В местен вестник се появила статия и скоро осмиваните артефакти били забравени. Но тази статия попада в ръцете на писателя Булгаков, който написва фантастиката "Фаталните яйца", предлагайки своя хипотеза - че животното съществува, защото е изпуснато от секретна лаборатория.
Ако е така, както предполага Булгаков, да си мислим ли, че руснаците специално привличат гадината да не се отделя от Крим, за да не може друг, освен тях да се възползва от разработката им? А основание за такива хипотези има, като се вземе предвид, че НКВД е възлагало на учени да кръстосват различни животни с военна цел - вълко-куче, делфино-акула. Руснакът Иванов е бил командирован в Африка, за да кръстоса маймуна с човек и да създаде супервойник. Едни казват, че опитните екземпляри са избягали, а други слухове твърдят, че Иванов е успял. Ако е успял, значи от руска сперма и маймунска яйцеклетка е получил пияна маймуна. Но това е друг въпрос.
Окупиран от руснаците, Крим в момента е непристъпен за изследване.
Но и без кримската загадка, руските земи са пълни с реликтови змии, чупакабри, кръгове в житата и други аномалии, които се активираха от 10-20 години насам. И не само се активираха, ами и се размножиха!
Сравняват Карадагския змей с Неси. Търсиш го и не го намираш. Което не му пречи да се появява пред разни хора, да изяжда животни и да всява страх. Способен е без да иска да обърне лодка или кораб. А какво е, ако иска! Макар да не е от един и същи вид динозвари като Неси, кримското чудо се придвижва по същия начин - с вертикални извивки на тялото. Извива змийското си тяло нагоре-надолу.
Въпросът е открит и подлежи на изследване.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179970
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031