Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2016 19:11 - Бай Доню Тръмп запаса престилката
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 5952 Коментари: 12 Гласове:
-9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не е тайна злата радост на Русия от брекзит и от избора на Тръмп за американски президент. Ей сега ще се спрем на конкретиката за Тръмп. Василий Колташов, Взгляд.ру. Аз не си играя на Копи-Пейст и не цитирам буквално. Но строго спазвам духа на казаното. С една дума - Тръмп е олигарх на олигарсите, смятащ да унищожи живота на планетата.
Тръмп си назначава екип, бг медиите споменават имената им без да ни обяснят с кого си имаме работа. Четем кратички резюмета - образование, работа досега, постове заемани.
Благодарение на Вася Колташов, брадато момче с много титли, разбираме какво става зад завесите, където се върти истинският шурум-бурум.
Бай Доню Тръмп се кани да махне ограниченията за нови нефтени и газови сондажи във федералните води в Атлантически и Северен ледовит океан.
Новият държавен секретар на САЩ Рекс Тилърсън е собственик на огромна нефтена компания и върл противник на зелената енергия /естествено - да не е луд да отстъпи мястото на енергийния пазар!/
Съветник на Тръмп е Харолд Хам /как звучи! на руски хам означава хулиган/. Но кой ти гледа името, човекът е друга дебела въшка - супербогаташ и собственик на компания за шистов газ! Демек - пригответе се за цианидите в почвата, съпътстващи тоя добив.
Тръмп с изумителна упоритост назначава изключително душнмани на зелената енергетика и хора смятащи да закрият екологията - дотам, че дори тоя дето отговаря за околната среда Скот Прюит е неин върл противник! Прюит казва - глобално затопляне? Няма такова нещо! Така ви се струва! САЩ се кани да прекрати участието си в екологично насочени договори катро Парижкия, за да осигури повече работни места на американците! За да яде бай Джордж от Оклахома, трябва всички да гълтаме отрови! Хайде кажете ми по какво се различава тая стратегия от един "Майн Кампф"? И в двата случая изхранването на собствения народ става за сметка на други народи! Хитлер поне пази немците, а Тръмп смята да задуши и американците в общия кюп от цианиди, парникови газове и други отрови. Според Тръмп, глобалното затопляне  е измислица и предприема натиск върху Американския фонд за граждански изследвания и Националния научен фонд. Дранг нах Виртшафтен!
И в тоя дух, Васька Колташов, същото онова брадато момче, разсъждава - еее, голяма работа. Климатът се променя през вековете - от египетслите пирамиди, та през Римската империя. И забравя сладурът, че нито в древен Египет, нито в Рим са добивали газ и нефт в промишлени размери, нито пък са дишали пушилки от промишленост. За парникови газове не говорим, освен ако пърдящите певци по египетските пазари /управлявали газовете си и изпълнявали с тях мелодии!/ не са имали могъщ метаболизъм.
Знаете ли какво докъде стига Тръмп в цинизма си? Водородният диоксид е нужен на растенията да фотосинтезират! Нека има повече водород! Демек, хора от планетата, по-скоро се ориентирайте в еволюцията и позеленявайте, а па минавайте на фотосинтеза заедно с растенията. Или си купувайте противогази.
Очаквайте агресивна атака на европейския енергиен пазар - сега вече не само руска, а и американска! Слънчевата и вятърната енергия не били така разпространени. Ами как да бъдат бе, Васька? След като купища газови и нефтени компании - руски и американски изблъскват от пазара добива на други видове енергия, съответните олигарси първо командват Кремъл, а сега и Белия дом.
Кво да правиш - да ставаме ихтиандри и русалки, то и океаните са замърсени, а по дъната на моретата руснаците прекараха тръби за газ. Отделно дето под водата сноват подводници с ядрено гориво.
Ах, само да ми падне тоя ангел, дето е бутнал душата ми да се роди на земята! Перушина ще хвърчи!

 


Тагове:   екология,   нефт,   газ,   Тръмп,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. koshmar - ето какво каза тия дни тръмп При ...
25.12.2016 22:40
ето какво каза тия дни тръмп

При надпревара във въоръжаването САЩ ще надминат всички и ще надживеят всички. Това заяви избраният за президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп пред телевизия MSNBC.

дано даде бог също като безсмъртния рейгън да удари по тиквата руските фашисти
цитирай
2. blackpredator - хахахахх
25.12.2016 23:43
ти досущ един виден американски еколог, носител на Оскар и Нобелов лауреат
по време на вицепрезиденството си обогати съседна Сърбия с обеднен уран
цитирай
3. apostapostoloff - Доналд Тръмп ще разплаче
26.12.2016 08:20
майчицата смрадлива руска. Ще им скъса пияните дирници.
цитирай
4. planinitenabulgaria - Не коментирам в блогове, поместили нещо свястно,
26.12.2016 10:15
ако има допуснат коментатор агент на Путин. Те са за да създават параван от фалшиви новини и разсъждения според приказ от Центъра, разработен в заказа до агентите му. В момента за Тръмп и Путин е написала постинг една от най-изявените товарищки тролки, чието име няма да спомена. Тя узрява яйцеклетки не когато осоществява контакт с красив мъж, а когато научи, че Путин има нова суперракета, че е избил враговете си по света и т. н. Сега във връзка с победата на Тръмп е сруснала и по двете си тръби едри яйцеклетки, ама няма кой да й ги оплоди с ненормалнички-извратенячки никой не осъществява контакт. Крайно време е пишещите свестни блогове да умеят да отсяват боклуците, които имат нетови задачи, наричани кибератаки и да извършват най-потребното за момента - да не ги допускат в блога си, защото намеренията са им долни или задни.
цитирай
5. tomccat2 - СМЪРТ НА АМЕРИКАНСКИЯТ ТЕРОР!
26.12.2016 10:57
СМЪРТ НА АМЕРИКАНСКИЯТ ТЕРОР!
цитирай
6. tomccat2 - натовските атлантически мърши ...
26.12.2016 10:59
натовските атлантически мърши заслужават само един контролен в фашизоидния череп с предателите без милост!
цитирай
7. nadzambunata - Оф леле, на кака разбирачитеееее!
26.12.2016 11:32
ВОДОроден диоксид? Абе момченце, кви ги пишеш ли, копираш ли? Абе ти немаш и грам представа от НИЩО, та камо ли от екология бе! Една каша си изстрелял тука, по-добре иди пъ виж ква ви е кочина пред мизерните блокчета бе!
"Дранг нах виртшафт"... нищо си нема нищо общо с нищо си!
П.С. Не ми дреме ни за трумп, ни за путин, ни за обама, ни за НИКОЙ!
цитирай
8. koshmar - с гротесков израз
26.12.2016 11:36
planinitenabulgaria написа:
ако има допуснат коментатор агент на Путин. Те са за да създават параван от фалшиви новини и разсъждения според приказ от Центъра, разработен в заказа до агентите му. В момента за Тръмп и Путин е написала постинг една от най-изявените товарищки тролки, чието име няма да спомена. Тя узрява яйцеклетки не когато осоществява контакт с красив мъж, а когато научи, че Путин има нова суперракета, че е избил враговете си по света и т. н. Сега във връзка с победата на Тръмп е сруснала и по двете си тръби едри яйцеклетки, ама няма кой да й ги оплоди с ненормалнички-извратенячки никой не осъществява контакт. Крайно време е пишещите свестни блогове да умеят да отсяват боклуците, които имат нетови задачи, наричани кибератаки и да извършват най-потребното за момента - да не ги допускат в блога си, защото намеренията са им долни или задни.


показваш ужасната истина - както във всеки по-голям сайт путинските тролове, агентите на руската хибридна война, са денонощно на поста си.
Тук специално има поне 10 безродни урода, които непрекъснато бълват гнусна путинска пропаганда и задължително ги помпят.
Дали ще е пресконференция на техния бащица путин, дали ще е нещастен случай с руснаци, дали ще е нещо друго - Винаги тая безродна путинска паплач е тук.
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТИВООТРОВА СРЕЩУ ТАЯ ПУТИНСКА ЧУМА.
цитирай
9. blackpredator - кефя се
26.12.2016 14:15
на блоговият Ницше Полигор
корифеят от "Маймун дере" koshmar, bornn, tomccat2,cederama, maroderka, ranivir, kuschell и още педесетина ника

досущ Ницше - "Страдал от аберация, помътняване на разсъдъка, силно главоболие, скандално поведение. В медицинския картон на Ницше-Тъпигор наред с другото се посочва, че „пациентът пие урина от ботуша си, изпуска нечленоразделни звуци, взема пазача за Бисмарк, спи на пода до леглото, гримасничи, подскача като козел“.
"Ницше е претърпял няколко апоплектични удара, страдал от психическо разстройство. 11 години прекарва в психиатрични болници..."

лекарството:
пиявици в ноздрите, обтриване със студени кърпи и потапяне на главата в ледена вода
цитирай
10. koshmar - Ето го бе.
26.12.2016 14:41
Идва,за да илюстрира точно кого имам предвид. Най главният от тия десет безродни уроди ,за които Русия е рай божи, Путин е слънцето и въздуха, идиотът,помпащ вяка помия на товаришчите си кушел,икономист,борн и вся остальная...
Йовчо,слънчице мое, на времето кака тана,а след това и твоето любимо чучело,което също помпиш,размахваха списък с никове,уж че били мои. Че сте ненормални е ясно,но дори и да имах милион никове,това не променя факта,че ти си жалка путинофилска отрепка,нямаща нищо общо с българщината. Ти,уроде,отричаш дори и гения Захари, който най ярко от всички велики българи е изразила погнусата си от руската кочина.
Путинофилът не е българин,не е и хомо сапиенс.
Он русская обезьяна.
цитирай
11. koshmar - няма русофоби, дорогой мой.
26.12.2016 16:25
blackpredator написа:
земи запали две свещи у "Маймун дере"
едната да не "вземаш пазача за Путин", другата да те цани
за клерк Чудовището, та белким научиш да напишеш некое хайку
да ти "Протече по кабела илектричество", щото си абсолюти изолатор
и в поезията и у русофобското ти мижедневие...



има българофили и българофоби, тоест путинофили.
цитирай
12. merlin68 - И аз така разчитам заявката за пр...
26.12.2016 18:01
И аз така разчитам заявката за президентство на Тръмп. Все още не се знае обаче кое ще му се получи, и кое - не.
1. Вместо раздори с Русия, общи бизнес интереси. Петролната "компанийка" на новия държавен секретар отдавна и напук на ембаргото разработва нефтени и газови находища в Северно море съвместно с Роснефт.
2. Еврогейците или да плащат сериозно за илюзорната си защита от САЩ, или съвсем да го духат
3. Екология ли? - да му мислят внуците
4. Китай заема мястото на Русия на враг номер едно, защото за разлика от руснаците е сериозен икономически противник на САЩ
5. При най-богатия управленски екип в историята на САЩ и дума не може да става за намаляване разликите между богати и бедни, както в САЩ, така и по света.
Може и друго да се каже, но и това е достатъчно за да се направи извода, че вероятно при управлението на Тръмп, ще намалее пряката опасност от световен военен конфликт, което е чудесно за света. От друга страна обаче огромните глобални проблеми като замърсяване, бедност и съответно миграции, както и пренаселването на планетата, няма да се решават, дори напротив ще се задълбочават.
А без спешно разрешаване на тези глобални проблеми, световния мир ще може да бъде запазен само в краткосрочен период.
Наричат Тръмп, радикален политик, истината обаче е, че света се нуждае от много по-радикални промени от тези които Тръмп прокламира.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180070
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031