Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2017 23:34 - Странностите на Заешкия остров
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 795 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.03.2017 22:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В един сайт поместили разни снимки от Русия и в частност, от Петропавловската крепост, Петербург. И се прехлсват - красотааа. Вместо да дребам текста и да пиша на час по лъжичка, реших тука да кажа за тая крепост неща, които обикновено не се разправят на туристите. Инфото ми е от самите руснаци в техния нет.
И така, Петропавловка. Остров, а сред него - крепост, построена от Петър Първи. Геометрията - шестолъчева звезда. Малко сплескана, но звезда. Мен ако питаш, Заешкият остров има ембрионална форма. Въпрос на гледна точка.
OMG. Коклото повече го разглеждам, повече неща откривам. Смалих горната картинка с картата на острова. Горе-долу с големината на половин пощенска марка. Гледай какво се вижда от очертанията на крепостта - жена /с цици/, главата е откъм Алексеевския равелин. Под краката и - вдлъбната земя /срещуположният равелин/. КОЯ Е ТЯ? ИДОЛЪТ НА ОСТРОВА? Защо царевич Алексей е затворен именно в този равелин? Защото вероятно това е най-гадното място в крепостта.
Погледнах снимка на острова. Наподобява кораб.
И като съединим трите образа в едно, какво излиза? На остров с ембрионална форма, наподобяващ и кораб, сред водата стои жена. Не мога да обясня защо е така, само разглеждам формите във и на острова.
Интересното е, че веднъж построена, крепостта вече не може да се разруши. Болшевиките са опитвали и обстоятелствата се стекли така, че крепостта си остнала на мястото. Който много разпитва за нея, умира убит. Пример - Иля Аренц, учител.
На това съоръжение му се носи слава на свърталище на масони и скривалище на светия Граал, както и да го разбирате, като чаша или като кристал.
Какво точно има на този остров, не се знае, но фактите показват, че там е скрито нещо с особени свойства. По-вероятно е това нещо да е там, под острова, от неизвестен източник, а не да е донесено от някой човек. Още докато копаят основите, строителите забелязват, че земята е топла при допир. А топлината не винаги идва от лава. Подобен ефект има и присъствието на астрална същност в даден обект. През 1706 година в Петропавловка избухва пожар, който внезапно угасва пред барутните погреби, защото само мигове са делели острова от мощен взрив и гибел.
1941 година. Обсадата на Ленинград. Снаряди, бомби летят и се отклоняват веднага, щом наближат Петропавловския храм. Този храм е построен върху възвишение и е в готически стил. Всяка изпъкнала форма на земната повърхност е изведена нагоре енергия. Игловидният силует на храма е същото като обелиск, със същите функции. Той буквално изнася енергията към небето. Веднъж копирах горната картинка с картата на острова и я отворих с Пейнт. Одращих я цялата, съединявах, чертах, правих си опити. Проверих дали наистина съединените върхове на крепостта дават очетания на звезда. А бе, получава се, но е малко смачкана звезда. Друго ме впечатли мен. Съединих всички върхове на фигурата-крепост с върха на храма, наречен от руснаците "шпиль",  а в оригинал - "шпиц". И какво се получи? Въздушна пирамида с въображеми стени. Може и да ви изглежда въображаемо, но пирамидата, дори и въздушна, е енергийно съоръжение. Сградите на острова са така разчетени, че върхът на храма, онзи шпиц, да бъде връх на въздушна пирамида. Излишно е да казвам, че самият храм е орисуван отвътре с масонски символи, дори около олтара. Сто процента отдолу под крепостта има подземия, съдържащи двигателя на пирамидата, а под двигател разбирам не машини, а символи, рисунки, камъни, мумии, кости. Енергията идва от земната енергийна мрежа, но я провеждат нагоре именно изброените сътворени от човека неща. Тунелите под земята са проводници на звука, но в сравнение с фините енергии, които въздушната пирамида излъчва, звукът е груб, обаче необходим. Това е най-тривиалният начин за устройство на пирамида, но още никой не е изобретил нещо по-добро. А ако е изобретил, не се е похвалил...
1918. Войник води арестант на разпит. Движат се в коридорите на крепостта. Арестантът изчезва, облян в светлина.
Построена като военно съоръжение, Петропавловка никога не е била арена на бойни действия. Страшният Алексеевски равелин. Тук е бил затворен и умира пак тук царският син Алексей Петрович, точно така, синът на Петър Първи. След него се проточва редица от най-будните умове на Русия - Радишчев, Достоевски, Бакунин, Чернишевски, декабристите, петрашевци, народоволците...
Трубецкой бастион. Там намират смъртта си четирима велики князе.
Ако разглеждаме картата на крепостта. В двата най-отдалечени един от друг края има по едно остроъгълно съоръжение. Това са равелините - ляво, Алексеевски, дясно, Йоановски. Фигурата на крепостта по върховете си има петоъгълни извивки. Това са бастионите, по часовниковта стрелка: Зотов, Головкин, Меншиков, Государев, Наришкин, Трубецкой. Стените между изброените бастиони са наречени куртини, по часовниковта стрелка: Василиевска, Николска, Кронверкска, Петровска, Невска, Екатерининска.
Енергията, която захранва паранормалните явления в крепостта, е от езическо капище, където са принасяни жертви, над мястото постоянно кръжели орли, ясно е, че хищните птици са свикнали да намират там лесно достъпно месо. Така или иначе, мястото е, както се казва, "намолено", тоест, съхранило е енергията на молитви. А капището се е появило поради особените свойства на острова.
Само като погледнеш острова отгоре, вижда се как водата го заобикаля, създавайки движение около него.
В момента в крепостта има музей, монетен двор, църква. На посетителите се внушава красота и монументалност. Но някъде там, под острова, има нещо, което излъчва и влияе на хората, нещо, което е причина за мистичните проявления на това място. А това място е захранено с кръв, страдания и смърт. Само откакто е построена крепостта, там са измъчвани хора, докарвани са до лудост, убивани са. Само в този отрязък от време! Не знаем какво е било в езическия период. Този мощен негатив ми говори, че на Заешкия остров изчезват хора. Друг е въпросът, че в Русия не се говори за това, всичко нелицеприятно се прикрива.
Петропавловската крепост е строена като форт, като военно съоръжение. А в нея днес се намират сгради на следните теми: пари, война, управление, инженерни идеи /тоест, творчество/. Като помним колко е своенравна тази крепост или този остров, учудващо е, че пропуска друго, освен военно предназначение. Това място пречи да бъде унищожено /спира пожара пред барутните погреби/. пречи крепостта да бъде съборена и превърната в стадион. Но няма нищо против да съсредоточва в себе си парите, банките, командването, инженерните идеи. Обича кръвта, страданията, психическото унищожение, смъртта, храни се с тях. Следователно, ако в определено време не бъде захранено, то ще докара войната до вратите на Петербург.
Друг на мое място би си казал, трай си, не говори за това, а па гледай сеира на руснаците. Обаче има неща по-важни от чувствата ми. Например, че ако разкажа за наблюденията си, други хора, не само руснаците, ще се възполват, за да се защитят от подобна напаст. Мен ако питаш, руснаците в момента се опиват от древната си крепост и не мислят за хищническия и нрав. А може и да знаят, понеже преди да направи каквото и да е, Петър Първи се е съветвал с монасите от Соловки...
На тези, които сметнат, че прекалявам с фантазиите, казвам - господа, не четете този текст, в него няма нищо интересно за вас. Да не би да викам с мегафон по ушите на глухи хора?! Който умее да мисли и наблюдава, дори никак да не реагира, ще използва знанията ми, които щедро предоставям тук.

P.S. Мислих още върху Заешкия остров. Не е случайно, дето е осуетена идеята за стадион вместо Петропавловската крепост. Както вече писах, това място обича точно определен вид енергия. Помислете си, какво излъчват запалянковци и спортисти по време на мач? Агресия. Напушени са, крещят, скандират. А този остров обича тъкмо обратното - енергия на безнадеждност, на отчаяние и на обреченост. Той е един малък ад на Земята. Иска енергия на отдаване, на обреченост. Това не става по време на мач. На острова никога не са се водили военни действия, той не го допуска, не ги обича. Той харесва жертви като агнета, които знаят, че няма къде да мърдат, това им е краят. Такава енергия обича този остров. Какво ли има под него? Кое генерира тоя вампиризъм?


 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182940
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930