Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2017 21:47 - Лъжите на президента Радев
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 786 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 02.03.2017 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чакаме ли, чакаме президентът Радев да си изпълни предизборното обещание - НЕЗАБВАНО да отмени постановление 208 н МС от 12.08.2016 година. А президентът Радев ни лук ял, ни лук мирисал. Все едно, че нищо не е обещвал.
Да разбираме ли, че БСП, което подкрепи Радевата кандидатура, и лично Корнелия Нинова също толкова ще си спазят предизборните обещания, тоест, няма да ги изпълнят?
Постановление 208 бърка с двете ръце в здравето на народа! То задължава общините да изхранват, лекуват, дават работа и убежище на всеки ЧУЖДЕНЕЦ дошъл да търси убежище. Примерно. Община Елин Пелин, или община София плаща издръжката на т.нар. чужденци, разбирай арабски отрепки със или без документи. Плаща лечението им, предлага им работа, предоставя им жилища, изплаща им месечна издръжка! И това всичкото се нарича ИНТЕГРАЦИЯ!
АКО такъв чужденец направи престъпление, то той ще бъде съден, НО семейството му ще продължи да получава издръжка и всички останали придобивки! Няма да бъде депортирано цялото семейство заедно с престъпника, а престъпникът ще бъде в затвора, където ние ще го храним, семействотро му ще си е пак на наша издръжка. Тоест, бежанец/мигрант - той нищо не рискува! Дори и да извърши престъпление, издръжката му е осигурена. И това го е наредил Министерският съвет на България! Всички Бойкови министри са ни окачили на шиите бежанците и мигрантите! С интегрирането на тия паразити се занимава кметът на съответната община. Досега интегрирахме цигани, а отсега и араби, и всички, които са зарязали родните си места, за да дойдат на наша издръжка!
Критикувате ЕС, обаче Женевската конференция я е подписвал Вълко Червенков!
Критикувате ЕС, обаче вижте какво са ни сервирали нашите сегашни министри! Те се позовават на Закона за Убежището и бежанците. Но там, в тоя закон какво пише? Кой дава убежище? Кой решава това?
1. Президентът
2. Министерският съвет
3. Председателят на държавната агенция за бежанците /не за мигрантите, а за бежанците/
А докато тези три институции се произнесат, къде се намират чужденците, искащи закрила? У нас. А би трябвало да чакат извън границите на България.
Законът е толкова разлат и мъгляв, че всеки, който посочи уважителни причини за незаконно пресичне на границите ни и каже, че не иска да се върне в родината си, подлежи на издръжка у нас.
Ами, аз мога да се позова на бедност, като посоча доходите си, които спрямо европейските доходи са дискриминация спрямо мен, застрашават живота ми, не мога да си плащам сметките, не мога да се откажа от договор с телефонен оператор или с която и да е кабеларка, когато аз пожелая, а само при определени условия. И така да поискам убежище в Белгия например. И трябва да получа убежище! И аз не искам да се върна в България, понеже също като мигрантите, търся по-добър живот! Ама те били бедни? А с какво плащат на трафикантите? Ами ако се направи проверка в банките на Турция, да видим кои от бежанците имат сметки там? И без тая проверка да не пускаме бежанци? Те хем имат пари в Турция, хем ние издържаме хора с повече пари от нас! Болен здрав носи! Законът си мълчи по тоя въпрос.
ТОВА Е ПРОФЕСИЯ БЕЖАНЕЦ. Това не е статут, а професия!
И какво още ми прави впечатление? В нета под път и над път можеш да намериш тълкувания на Женевската конвенция от 1951, но е цяло чудо, ако откриеш поименен списък на държавите-членки, които са я подписали. Конвенцията е дело на ООН, а Русия също по онова време е била член на ООН. Но никой не споменава, че и Русия е длъжна да приютява бежанци в такава степен, както и държавите от ЕС. Китай? През 1951 година не е ли бил член на ООН и не е ли подписвал тази конвенция? Текстът на Конвенцията може да се прочете, но не и списъкът от държавите, които са я подписали! Ясно е - за да се стовари бремето на мигрантите само върху определени държави!
Освен това, времената са се променили, трябва преразглеждане на Женевската конвенция! Работа на президента е да постави тоя въпрос в ЕС. Но президентът мълчи, като не спазва дори предизборното си обещание.
Питам - досега коя от изброените три институции даде статут на бежанци и мигранти? Президент, Министерски съвет ли Председателят на държвната агенция за бежанците? Кого да линчуваме и кого да задължим да си приере всичките бежанци и мигранти у дома си и сам да ги изгържа, а не от нашите данъци?
Напомням - ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ НЕ Е ИЗПЪЛНИЛ ПРЕДИЗБОРНОТО СИ ОБЕЩАНИЕ И НЕ Е ОТМЕНИЛ НЕЗАБАВНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ОТ 2016.

   



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182577
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930