Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2017 15:27 - Номерът на китайката
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.03.2017 15:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Китай ще отдели тази година над един трилион юана за отбрана. Новината се тръби из нета.
Сега няма да се занимаваме с подробности, на колко долара се равнява сумата. Пак не е малка. Мен повече ме човърка друго - от кого се отбранява Китай така силно? Кой има намерение да напада Китай? И защо?
Но дори това не е така важно в случая. Едно още по-друго нещо забелязвм, че и се дразня. Да съпоставим.
  • Китай и Русия увеличават разходите си за отбрана, за производство на оръжие и бойна техника. Предвиждат се баснословни суми за целта. 
  • ЕС увеличава разходите за бежанци. Също баснословни суми!
Как да не си помисля, че едни азиатски държави, въоръжавайки се, ни пробутват бежанци и мигранти, кроейки ни шапка!
Парите на ЕС, ако не отиват за военна надпревара с Русия и Китай, вместо да отиват за мотивиране на хората да имат повече деца, за които са в състояние да се грижат и да възпитават, с тия пари ние храним арабите и техните деца. Арабите се размножавт в ЕС и ние им плащаме за това! Вместо тия пари да отиват за бг производство и за приоритет на алтернативна енергия, те се харчат за интеграция н арабите!
В момента, когато ръководството на ЕС подготвя Европа на различни скорости, това важи ли и за приемането на бежанци и мигранти? Може ли една държава, която очевидно няма финансовата скорост на богатите европейски държави, да се натоварва с бежанци и мигранти толкова, колкото и богатите държави? 
С една дума, не разбрахте ли, че бежанците и мигрантите само се пречкат и развалят всичко? ЗАЩОТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ! Тука всики те са мигранти! Бежанци са само ако са в съседни на своята държави. Идват не само сирийци, но и от Афганистан, и от цяла Азия и Африка! И искат само Германия и Европа! А конвенцията за бежанците /каквито арабите в Европа НЕ СА!/, е подписана не единствено от европейски държави. Русия и Китай защо не приемат бежанци и мигранти? Защо само Европа? И на какво основание? Арабите и негрите, прииждащи от различните краища на света не са бежанци а са мигранти в Европа! Никой нишо не им е длъжен по никаква конвенция!
Питам управата на ЕС, нарочно ли прибирате мигрантите въпреки волята на европейскитре народи, които не искат нито бежанци, нито мигранти? Никой не иска пълчищата араби и негри, които не само ни подяждат, но и изнасилват и убиват! А европейските правителства сякаш нарочно отварят вратите за още и още мигранти! И после - да не сме слушали популистите! Популиститв влизали във властта. Така става, защото редовната власт не си прави оглушки, докато хората ясно и категорично показват, че не искат бежанци и мигранти от Азия и Африка. А популистите са единствените, които реагират адекватно. Излиза, че настоящите управници с действията си сами отвращават народите от себе си и връчват властта в ръцете на популистите. Като не искате популисти начело на ЕС и на съответните държави, изпреварете ги, изгонете мигрантите, дайте сила на европейскитре пазари, производство и накарайте всички останали държави да осъзнават, че европейските привилегии са само за членуващите в ЕС, а не за всеки циганин, който реши да иска мама си и татя си.
Ако не искате популисти на власт, покажете, че сте по-добри от тях! Забележете! Всеки от господата популисти не врещи Хайде да развалим конвенцията за бежанците, а вика - държавата ни вън от ЕС. Е. Ако излезете от ЕС, бежанците ще спрат ли? И ако ДА, то коя е червивата ябълка в ЕС, която отваря вратите за мигрантите? Не ми приказвайте само за Меркел, защото мигранти в промишлени количества има и в други държави на ЕС, чиито управници заемат същата толерастка позиция. Защо Путин не приема бежанци и мигранти? Китай? Нарочно ли дразните хората, приемайки мигранти от цял свят, за да послужи това за претекст на популистите за развала на ЕС? 
Очевидно, целта не е да се отурвем от мигрантите, а целта е ЕС да се развали. Борис Джонсън, Марин льо Пен - никой от тях не пледира за преразглеждане на конвенцията за бежанците и за депортиране на бежанците от Европа. Ааа, те и двамата тези политици минават за филантропи, за толерантни. Демек, бежанците и мигрантите да останат е Европа, но ЕС да се развали, та всяка отделна държава да си бие о главата араби и негра, дошли на мама си от туй и нямащи намерение да си ходят. Изчакват да си оформят документите за ЕС и после чакай ги да се махнат. Черни като сажди, развяващи бурки като пингвини, обаче с документите в ръка викат - Аз съм европеец! А за това са виновни само и единствено управниците в ЕС и във всяка отделна европейска държава!
Всички популисти използват наболелия въпрос за мигрантите, но никой не предлага да изринем от ЕС всички мигранти. Сирийците да си стоят в Сирия там , където няма бойни действия или поне в близките им арабски държави. Нооо, не, господа популистите не се интересуват от това дали да депортираме всички мигранти. Те целят развала на ЕС. Което пак не решава проблема с мигрантите, а напротив - затлачва го. Излизането от ЕС отменя ли задълженията на Британия към конвенцията за бежанците?
Още в Средиземно и в Черно море кораби да пресрещат мигрантите и след предупрждение "Върни се назад", ако мигрантите не се подчиняват - стрелба по тях. Имало деца? Ами, да не са вземали деца със себе си. Предупредени са били, да са се подчинили. По сухоземните граници на ЕС всеки мигрант да бъде спиран и връщан, за неподчинение - стрелба на месо.
Понеже иначе реалното полжение е такова - докато Русия и Китай се въоръжават до зъби, ние толерааааантно приемаме бежанци и мигранти, парите ни отиват за да храним некадърниците от света. Понеже ако са кадърни, те няма да бягат, а ще са си у дома и ще участват във военните действия, както е в Сирия например. Жените и децата? Имат си роднини, имат си президент Башар Асад, имат си мюсюлмански държави в цяла Африка! Кой е изпаднал и търси закрила? Мъже по на 18-45 години, които трябва да са на сирийския фронт, а не да насилват германки!
Аз наричам всичко това азиатско-африканско нашествие в Европа. Бежанците и мигрантите търсят лесен живот. Иначе няма да имат претенции дали ще са в Ливан, Йордания, в Русия, в Китай. Но неее. Мигрантите имат предпочитания! Швеция, Германия, други богати държави. Защото това са хрантутници, некадърници, отрепки, търсещи лесен живот!
Русия и Китай гледат сеир и конвенцията за бежанците не ги засяга. Русия и Китай се въоръжават, А Европа изхранва африкански и азиатски негодници.
 


Тагове:   ес,   държави,   мигранти,   бажанци,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182311
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930