Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 04:00 - Де го чукаш, де се пука
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.11.2017 04:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Като мислих за това, и чак се развълнувах. Все не ми излиза от ума оная стрелба в американска църква. Новинитв бяха в такъв тон - съболезнования за Тръмп, защо така стана, защо именно в църква, ах, как ни е жал... Обаче на мен нещо не ми се връзваше. Особено след като четох за посланието във вид на акростих, изнесено в нета ден преди трагедията в тексаския храм. Този акросих обвинява ФБР. Не се наемам да твърдя изобщо има ли пръст ФБР. Оставих този елемент на бавно мислене.
Коментирах известните факти в един форум. И като човърках анализа си, дадох си сметка, че изпускам из предвид едно. Всичкият дивашки цирк с печални последствия стана точно в разгара на визитата на Тръмп в Азия.
И тогава се развълнувах. Тръмп аз, както и преди, не го особено одобрявам. Но това няма нищо общо с чувствата ми.
Знаеш ли какво направих за теб, Тръмпе? Запазих ти задника цял. Каквото и да сте решавали там из Азия, някой се опита да те пречупи. Опитаха се да повлияят на психиката ти, на настройката ти, докато ти се усмихват и преговарят с теб. Дали има хора в САЩ, причастни към този натиск, не знам, но според мен, опитаха се да те пречупят. Не е задължително някой да е режисирал какво ще стане в Тексас, да е изпратил лудия бивш военен да стреля по хората. Достатъчно е някпой с повече духовна сила да ти е метнал негатив. И то е избушило където е най-слабо място.
Виж как шеще да изглежда настройката ти, ако те оставех да се понесеш по течението - съкрушен, но решително концентриран върху "у дома", принуден да съжаляваш за случилото се, постоянно да се държиш като опечален, понеже обратното е неприлично. Какво казах аз? Без сълзи и сополи. Дай да видим ситуацията и да разберем какво да правим. Така се запази деловата ти настройка, Тръмпе. Щяха да те избутат от нея. Ти не се поддаваш, обаче който ти е метнал негатива, образува обшествено отношение към трагедията в Тексас. А като не можем да променим общественото отношение... сам се досети нататък. И Путин взе участие в кампанията - ах, как е жалко... мъна-мъна-мъна-мъна. Бля-бля-бля-бля...
Защо помагам на Тръмп? Народът ти, Тръмпе, чака от теб работа в Азия. Прецених, че е добре да помогна. Не го правя за награда или там за да убедя околните в добротата си. Да се харесам някому. Ако чаках тия неща да се случат, тъй и щях да си остана с чакането. Но това е отделен въпрос и в случая няма значение.
Дори и без да знам за задкулисието, подходих практично и мисля, че беше правилно. Относно самото задкулисие. Предпочитам да греша и никой да не те е замерял с негатив, Тръмпе. Но смятам, че не греша. Къде точно натъпи азиатците по мазола, Тръмпе? Понеже те се опитаха да те променят, и то не в добра за държавата ти посока. И то, на много скъпа цена. Което е арогантно.
Е, в отговор от Тръмп очаквам добри резултати. Той е работник на служба. При изпъление на служебните задължения.



Тагове:   църква,   Тексас,   тръмп азия,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182579
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930