Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2017 11:45 - Развод по български
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 344 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"На кафе". Деца-жертви на домашно насилие, отсъдени на бащата-насилник! Майката и децата са получили психологическа помощ именно като пострадали от домашно насилие, а съдът игнорира това като взема решенията си!
Защо са дадени родителските права на бащата? С "аргумента", че майката отчуждавала децата от баща им! Ако бащата е насилник, ако има отчуждение, виновен е той и само той! За какво насилие говорим? За физическо, психически и сексуално. Бащата е продавал майката на други мъже като проститутка, биел я е насилвал я е сексуално, подлагал е на тормоз и децата.
Това съдът не го взема предвид. Децата се страхуват от бащата, но за съда и това няма значение!
Като гледам предаването, голяма конфиденциалност, голяма мистика! Копй закон задължава медиите да премълчават имената на децата и на бащата, например? И защо? Делото да не би да представлява държавна тайна?
Уронвал се имиджът на участващите в спора страни?! Е, как не се уронва името на другите деца, които се появяват по медиите в още по-неприятни ситуации? Как никой не го е еня за имиджа на скандални личности, а па в тоя случай - такава чувствителност?! Кое е по-добре за деацата - да станат известни имената им и да им се помогне да се отърват от кошмарния си баща-побойник или кошмарът им да продължава и те да живеят в страх от баща си? 
И колкото повече време минава, толкова по-силно се разпалва любопитството ми - кой е тайнственият баща-чудовище? Ясно е, че всичката конфиденциалност е само заради него. Какво научих от оскъдното инфо? Този мъж е богаташ, мутра  или/и началник, има дебели връзки. Затова му се разминава домашното насилие и никой не му държи сметка. Затова е оказван натиск върху Закрила на детето и социалните служби, които променят мнението си според отъкъде духа вятърът. Затова съдът игнорира нещата, които не са в интерес на бащата.
Този човек /правя му комплимент, киато го наричам човек!/ има огромни претенции за децата, но няма куража да излезе пред камерите, пред хората и да каже аргументите си! ТОЙ СЕ КРИЕ и принуждава и другите да се крият, да говорят със страх и недомлъвки. Хайде, като е такъв силен, да го видим пред камерите! Ама неее, то за да си мъж, гащи трябват! Това е типичното за българите-мъже поведение - искат да бият, да съсипват хората около себе си и да не отговарят за постъпките си.
За мен тоя "баща" е поплювко, плужек, страхливец. Не смее да застане да го видим. Вероятно има защо!
Друго, което научих за него - атаките за собственост върху децата започват, когато майката след развода се омъжва втори път и забременява. Понеже ревнивият страхливец-побойник не може да понася чуждото щастие!
Съдията, която е узаконила безобразията му, се казва Емилия Александрова. Името и бе споменато в "На кафе". И само не ми казвайте, че и имената на съдиите са тайна! 
Страхливецът, който иначе бил харизматична личност, предпочита да действа "на тъмно". Бил душата на компанията. А е взел страха за всички около себе си! Тоест, този индивид има две лица. Едното е за пред хората, а другото е за пред жертвите му!
Съдът подминава и факта, че децата нямат своя стая в дома на баща си, тоест, няма условия за тяхното отглеждане! Живеят заедно с него и с родителите му! Като за 5 човека, на колко квадратни метра жилищна площ живеят? Едното дете спи с бабата и с дядото, а другото - с бащата-побойник, насилник и страхливец!
Как спиш спокойно ма, съдийке Емилия Александрова?!
Бащата-тиранин наистина гледа на децата като на собственост! Рядко посещава психологическите консултации, от които майката и децата са принудени да се възползват именно поради насилието, на което той ги е подложил! И от разказите на специалистите, тоя тиранин е използвал консултациите не за да се интересува от децата си, а за да контролира майката!
И съдът е отнел родителските права от майката, от жертвата, за да ги даде на бащата, извратеняк и насилник!
Пфу!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180035
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031