Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2018 14:26 - Майката в три части
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 300 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.05.2018 14:30


Част първа. И така, порното с парното продължава, драги платци! Топлофикация София този месец ни взе 160,58 лева при изключени радиатори, без да ползваме парно и топла вода. Просто ни няма в София цял месец. Че и повече! И сумата е начислена, като включвала и нещо си за март. Изравняване? Е, как се изравнява нещо върху НУЛА ползване? Ние платихме на Топлофикация София над 160 лева, затова, защото Топлофикация не прави нищо за нас, тръбите на парното минават през жилището и ние не можем да променим това, значи плащаме като едни крепостни селяни, а Топлофоикация получава от нас рента, заради тръбите - вместо тя на нас да плаща тази рента, тръбите са нейни, а жилишето - наше. Би следвало в такъв случай, ако не желае да ползва уислугите и, човек да подаде молба за прекратяване на договор, взаимоотношения въз основа на документ. И оттам нататък, след като ние не желаем да сме клиенти на Топлофикация, тя да ни плаща наем задето тръбите - нейна собственост - минават през апартамента ни. Или да ги изреже и да не минават. Аааа, не може? Тогава да ни плаща наем! 
В реала ние и платихме този месец рента от над 160 лева, задето служителите на Топлофикация нищо не правят за нас, пият си кафето. Ние не ползваме услуги и плащаме!
Част втора. БЛИЗУ. Правилно, то вече не съществува. Обаче и ъо взема пари от нас! Да те запозная, драги пътниче из пространствата на нета, с мошениците, които в момента са част от МТел, и МТел прибира от нас пари за несъществуващи и нежелани от нас услуги!
От месеци насам всеки път при плащане питаме кога да подадем молба за прекратяване на договора. Поискахме да внесем предварително сумата за кабелна тв за оставащите няколко месеца и да прекратим договора. Плащаме си и прекратяваме договора. НЕ! Скокнаха от Близу, сега МТел. Не може! Защо? Не може и толкоз!
Днес член от моето семейство плати поредната ангария към Близу, пардон, МТел. Предлагат да отложим прекратяването на договора за септември, което е няколко месеца по-късно. 
Побеснах! Нарочно гледат да протакат, да изнудят клиента да остане техен абонат! 
И за всичко е виновна законодателната власт! Защо и от коя партия е приет законът за мълчаливото съгласие? Ако аз не подновя определен договор, защо да се смята, че мълчаливо се съгласявам договорът да продължи? Защо днешните управници не променят това положение в закона? Защо аз нямам свобода да прекратя един договор, още повече, ако срокът му е изтекъл?! Договорът автоматично ставал безсрочен! ЗАЩО? Знаете ;ли какво ми отговори по телефона служитрл на БЛИЗУ? Такава е политиката ма компанията! Политика на изнудване! Политика на гавра с клиента! По цял свят клиентът винаги има право, а у нас Близу/МТел винаги има право! 
Защо законът приема мълчанието ми за съгласие? Във всички нормални случаи договорът се прекратява след изтичането на срока му, само не и в Близу, сега МТел! 
Част трета. Данъците. Данък сгради. 300 лева, господа! Бойко, мили, за тия пари санирахте ли ни имота, направихте ли някакъв ремонт на блока? Къде отиват тия безумни пари от данъците, които плащаме, изнемогвайки? Тоя месец заедно с праджиите и телефонджиите почерпихме и данъчните! 500 лева - всичко на всичко! Аз да не ги греба от Искъра?! Отделно, сметка за ток там, където живеем в провинцията. Бойко! Идвам да ме осиновиш! Или ти си отиваш! Пътем вземи и Корнелия със себе си. Видях ги и тях колко струват, докато управляваха. 
Данък Смет! Градът София тъне в смет! Че отгоре на всичко и продължават Ленинскитъе съботници през април, когато будалите хем си плащат на общината данък Смет, хем собственоръчно чистят! Аааа, ама то било околоблоковото пространство! Плащаме хем данък Сгради, хем данък Смет, които са космически! 
Не насмогваме на всичките раязбойници - Топлофокация, МТел, данъчни! 





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179948
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031