Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2018 14:42 - Там някъде в Азия
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 684 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2018 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 9 май. За Русия - День Дерьмоедов. За Европа - Ден на Европа. И не е чудно -  Русия си живее в измисления свят, като се ласкае. Истината е, че без втори фронт СССРето нямаше 45 години да владее и използва източна Европа. Писна ми от руските антифашистки напъни... В същото това време светът върви нататък и не се интересува от нафталинените образи на Сталин и Берия.
Изобщо не гледах парада в Москва, не ме интересува.
Някои изводи, които можете да си направите като българи. Ако беше победил Хитлер, сега можеше да сме си върнали ограбените български територии. Отдавна щяхме да пътуваме из Европа свободно, вместо 45 години да ни питат дали имаме роднини в чужбина. И, като толкова много харесвате Путин, та чак се прехласвате, замислете се -  ЕДИНСТВЕНИЯТ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В РУСИЯ Е РУСКИЯТ. Ние тука сме земя колкото една престилка, а купища претенции за друг, освен българския език като официален. Само една Якутия, влизаща  в състава на Руската федерация, е голяма колкото Франция. Някой да е чул претенции и якутският език да е официален? А Якутия е пълна с диаманти, с които се кичи Москва! Това е само пример. В Русия има малцинства, те си изучават "майчините" езици. обаче всичко е руско! Докато ние тука за 5 циганина въпрос правим как да ги интегрираме. Брюксел иска така? Я не се оправдавайте за мързела си и малодушието си! По какъв начин самата западна Европа е "интегрирала" своите собствени цигани? По метода на Хитлер. Което е и методът на Путин. Ако ще гледате от Русия, поне използвайте практичното в нея. Путин казва - каквото и да казват малцинствата, няма да променим нищо в посока правата им. Толкоз.... Е, аз нямам какво да добавя.

П.С. Добавям този коментар, видях неграмотни русофилски вопли тука, в Блог,бг За тях прословутият Юрий Левитан е "Левиатан", библейско чудовище.
"Ливиатан", за когото един от колегите тук споменава, и чието име е Левитан, всъщност е говорел "Победа будет за нами", скрит в някой бункер. Криели са го. Той се е криел. Но крясъците му впечатляват първосигнално настроените хора. Много е удобен за руската власт, която винаги е изтребвала истинските интелектуалци... И, напротив, ако не беше СССР, Европа щеше да си е цяла и ние щяхме да сме в нея втори след германците! Имало е шанс да си върнем изгубените територии. Днес въпросът с отнетите ни територии е сложен именно заради марша на кретените на Червения площад.  Никой не е викал руснаците да ни "освобождават" от нашето собствено правителство през 1944. 2 световна война им носи власт над територии, СИВ и Варшавски договор, неограничена власт в източна Европа цели 45 години! Русия излиза от войната с печалба! Отделно, дето и руснаци, и американци отвличат най-талантливите немски учени и ги задължават да работят за Русия, за САЩ. Замислете се, че ако Хитлер бе победил, днес руснаците нямаше да са водкаджии и дегенерати. Щеше да царува идеален ред! 


Тагове:   хитлер,   Москва,   Русия,   Путин,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182105
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930