Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2018 04:24 - Приказката за принца
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 304 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Последната сватба в британското кралско семейство ме накара да се замисля за разни неща. Прогнозите ми са, че там предстои екшън, и причината няма да е Хари, както обикновено всички са свикнали да очакват магарии от него. Неее. Главният герой ще е Чарлз.
Ето основанията ми да мисля така. В момента той е послушниоят син на властна майка. Символ е на тунеядство и безполезност. Така го възприемат хората по света, обикновените хора, които търпят какво ли не, за да се изхранят. Той го усеща и, разбира се, не би искал хората да мислят така за него. Човекът е като бомба със закъснител. И няма да е винаги кротък, разумен и послушен. Всичките мръсотии ще се разхвърчат след смъртта на кралицата.
Такива неща вече са се случвали. Пример. Русия, Екатерина Велика. Тази жена става имперастрица, при положение, че не е с руска кръв, а е снаха! И какво става след смъртта и? Некадърен син, жестокост и вакуум. Озлобен, бесен на света, любимите му думи, които той повтаря, са: "Аз да не съм майка ми!" По нищожни поводи хора са пращани на каторга, настъпва невъобразима тирания, ужасна дори за навиците на Русия.
Откъде да сме сигурни, че Чарлз е способен на такива неща? Да не забравяме, че е най-естествено той да прилича на родителите си. Кой от тях е с кротък нрав? Поставете се на мястото на Чарлз. Бит от баща си, унижаван от майка си. Женен насила за Даяна, съсипал и нейния, и своя живот. Отлично знае, че в очите на хората той е виновен за смъртта на принцесата на народа. Не е съгласен, но това не променя нещата. Сегашният му брак е предстоящият му най-голям провал. Отиде ли си Елизабет 2, чакайте Камила 1. Тогава децата на Даяна няма да имат място в двореца. Това е невъзможно? Възможно е и още как! Сега ви изглежда кощунствено, но ако я няма Елизабет 2, кой ще попречи на Камила да настани децата си от другия брак в двореца? Камила вече има достатъчно власт, за да се развихри в бъдеще. Да не би да влезе в двореца по почтен начин? Стъпи върху трупа на Даяна! От такъв човек като Камила, трудно е да се очаква почтеност. Не е проблемът в това, че Камила е разведена, а в нейната всеядност. Тази жена не подбира средствата. Това е проблемът. 
Въпрос на време е да се види какво ще стане, когато Чарлз се сдобие с абсолютна кралска власт. И имайте предивд, че парламентът на Британия решава, обаче в крайна сметка всичко се подписва от кралицата, респективно, от краля. 
Когато мислите за Камила, спомняйте си за Роксолана. И докато Хюрем-Роксолана поне е имала финес и приспособимост, Камила е като месар с патрондаш, участващ в балет. Иначе резултатът от действията е един и същ. Какво е направила Хюрем? Подготвяла е за трона един свой син, а след смъртта и се възкачва друг, наследил пиянските гени на баща и, украинския поп. Хюрем дава старт на развала на Османската империя. Тя започва да влияе върху султана, а следващите след нея хасекита довършват империята. Турците наричат това "женско царство".
Какво ще направи Камила? Предстои да се види, и само ще се радвам, ако греша.
Какво може да се направи? Може тронът още сега да бъде предаден на Уилям - стъпка по стъпка. Даване на свобода на действие в кралските дела и тестване, учене до резултат. Това би бил най-безболезненият за Британската империя начин на действие. Ако не се направи нещо по въпроса, възможно е егоизмът и властолюбието на Елизабет да довършат империята и.
Защо да се учи Уилям, а не Чарлз? Защото от дърт циганин ковач не става. Уилям е по-благодатен за учене.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182927
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930