Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2018 18:05 - Закуска за демони
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 463 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.11.2018 18:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И Румен Радев, и Корнелия Нинова в един глас викат: "Бедните българи!" Така изглежда, че са изпълнени с жалост към обикновените хора. А в действителност, става едно лявополитическо внушение, че хората са бедни. Не казвам, че масата българи са богати. Казвам, че левите политици не им позволяват да променят мисленето си, да работят по въпроса, за да богатеят.
Нека обясня бавно и внимателно, като за олигофрени. Парите са енергия. Парите не обичат хора-нещастници и лузъри. Парите не идват при ревльовци, кресливи и недоволни маймуни и други лузъри. Чували ли сте израза "магнит за пари"? Кой е магнит за пари? Това може да е беден човек, но никога песимист.
Откъде знам това? От специалисти, хора, които са забогатели и са разказали за това. Единият е американец. Той казва - бил млад и беден, а искал да живее в луксозен хотел. Влязъл в такъв хотел и помолил камериерката да остане за малко в една от луксозните стаи. Стоял там и попивал енергията на хотела, енергията на богатството. С тази енергия той започнал делата си - бизнес, в който преуспял. Учел хората как да започнат да привличат пари.
Друг, който ме впечатли в нета, бе рускиня, женена за американски милионер. Именно тя казва - парите са енергия! 
Аз израснах точно в такова семейство - баща ми непрестанно дуднеше, че хората били богати, понеже бащите им оставили пари. А пиянстваше до повръщане. Обичаше компаниите. Така пари не се правят.
Ако мразите богаташите и ги смятате всичките за мошеници, вие по същество мразите всички пари. Питате ли се защо парите са избрали този и този богаташ, а не вас? Той не е придобил дадени качества поради парите си, а парите са дошли при него поради качествата му.
И още. Има такова понятие - егрегор. Това е духовно обединение, което привлича нови членове и защитава вече присъединилите се. Няма членски внос за егрегор. Няма документи, че принадлежиш към него. Всичко е в мислите ви. Примерно, има християнски егрегор. Но има и егрегор на парите.
За да сте богати, трябва да мислите като богати. Трябва да не се смятате за жертви, за окаяни и за бедни. Наталия Кобилкина съветва жените - колкото и да ви е зле на душата, не се отдавайте на отчаяние и мъка. Ако искате да привлечете мъж в живота си, мъжете не обичат жени-нещастници. Харесват им веселите, успелите, щастливите жени. С парите е подобно. Парите обичат късметлиите, уверените, амбициозните, готовите да започнат отначало и да успеят. Хубаво е, ако ти обичаш парите. Но е по-важно дали парите обичат теб.
Казвам всичко това за хората, които вярват на Радев, на Нинова и на протестърите. Не виждате ли, че не ви дават да се измъкнете от бедността, като официално ви я набиват в главите! Да предположим, че държавата ви даде по 2000 лв. като подарък. Който е свикнал да се мисли за беден и окаян, парите ще изтекат между пръстите му. 
Това е причината и за нещасатията, които сполитат мнозина печеливши от лотарията. Говорим за случаите по света. Спечелил милиони от лотарията, тръгнал на скъпо пътешествие и загинал. Или се пропил. Разболял се. Така става, когато парите са дошли при лузър и не той тях управлява, а те него.
Като викате по протестите и се хващате на въдицата на леви политици /които правят пари на ваш гръб!/, вие само потвърждавате, че сте лузъри и пъдите парите от себе си. Начинът да богатеем не е, като държавата ви раздаде заплати, пенсии и помощи, които няма откъде да вземе. Начинът е като се натрупва капитал, с който държавата да разполага, за да ви осигури и заплатите, и пенсиите, и помощите.
Отдавна забелязах как левите следват една линия на поведение, а десните - друга. Левите - дайте пари на бедния народ. Десните - дайте да натрупаме капитал, за да има за бедния народ. И понеже в управлението се редуваха леви и десни, в резултат - което десните изчукат, левите го изпукат. 
За да си успешен финансово, не смятай всички за крадци по презумпция, а само тези, за които е доказано юридически. Концентрирай се върху позитив, а не върху негатив.
Знаете ли колко са лесни за въздействие протестъри, които редовно ходят по демонстрации. Аз отдавна не ходя на многолюдни събирания , дори на Нова година. Вие не виждате какво кръжи над вас и около вас, докато сте много хора под небето. Вие сте енергийно блюдо, от вас всеки тъмен дух може да си изстиска жизнена енергия. А после вие, свикнали за всичко да обвинявате целия свят, като хванете някоя онкология, ще обвинявате лекарите.
От мен да го знаете - много сте лесни, събрани под небето и излъчващи негатив. Могат да ви обработват психотронни машини /и то дори не от България, а от разстояние/, могат да ви яхнат всякакви тъмни сили. Във всички случаи, това е вредно за вас. Вие сте закуска за демони.
Ако искате да сте богати, зарежете жалбите колко сте бедни и не приемайте фалшивото съчувствие на леви политици, които с внушенията си, колко сте бедни, ви натикват още повече в бедността. Ако Румен Радев е такъв сиромахомил. той защо не се откаже от коледната си президентска премия в полза на децата-инвалиди? Понеже именно Радев ви внушава, че сте бедни и ще станете богати, ако държавата почне да ви раздава пари на калпак.
И имам въпрос към ДАНС - има ли руска следа в протестите?



Тагове:   бедност,   протести,   пари,   радев,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180082
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031