Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2019 04:53 - Военна карта
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 452 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
САЩ се оттеглиха от договора за ракети със среден и малък обсег на действие. Мотив3ите на Тръмп - Русия постоянно нарушава договора и той вече е безсмислен. До края на тази година изтича друг един военен договор с Русия. Дали ще бъде подновен? И дали надпреварата във въоръжаването няма да се поренесе в космоса, тогава край на летене за граждани, което още и не е запиочнало както трябва.
Добре. Хайде да видим. Казано по руски: А подать сюда Ляпкина-Тяпкина!
Господа журналисти! Заслужете си хонорарите! Изгответе и ни представете в медиите карта на света, на която сте нанесли: военните бази по държави и по алианси; местата на военни учения; локации на подводници и военни кораби; разположение на установки; места на нарушаване на въздушното, водното и друго пространство; места, където се води война - между кого и кого; космически оръжия /ако има разположени такива/; и всичко интересно от военна гледна точка. Приложете към картата действащите в момента военни договори и срок на действието им; места и дати, където тези договори са нарушавани.
Преди някой да каже, че това е секретна информация, обяснявам - нека да се публикува официално известната информация. Военните по света си знаят едни на други спатиите. Ние, гражданите, имаме пълното право да знаем как стоят нещата, понеже по нашите глави могат да се изсипят ракети. Трябва ни карта за разположението и действията на военните сили по света. И да се посочи къде какво оръжие ползват терористи, военни, и други формирования. Например, в една Русия има много и различни паравоенни формирования, които вършат мръсната работа на държавата си - те печелят битки за нея, но не се водят на щат. Особено подчертавам - да бъде изобразено къде по света действат военни без опознавателни знаци.
Друга една карта е също така необходима: да се види кой с кого търгува с оръжие.
Покажете ни, господа журналисти! Ако сега знаем тези неща, това може да помогне да се избегне усложняване на ситуацията. Нали помните - борбата срещу войната започва в мирно време.


Тагове:   оръжия,   САЩ,   Русия,   военни,   договор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182617
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930