Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2019 19:18 - Ремонт
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 290 Коментари: 0 Гласове:
0



И така, ето го обещаният постинг за здравеопазването и плащането.
Уточнявам, че разглеждам част от случаите. Говорим за хората с лоша наследственост, които са склонни към наследствени болести и, следователно, харчат повече пари на държавата, като внасят наравно с всички останали.
Как да се въведе баланс?
Първо, нуждаем се от разработена система за ДНК анализи на наследствеността. Във всеки един момент от живота на даден човек да може да се установи към какви наследствени болести човекът е предразположен. Резултатът се нанася в електронния /и в хартиения/ му здравен картон.
След това, нуждаем се от перфектна система за ДНК корекции, които ГАРАНТИРАТ, че коригираният човек НЯМА да развие наследствените болести, към които е склонен. ГАРАНТИРА СЕ, че при ДНК корекции няма странични ефекти, не се влагат в човека чипове и друга гнусотия. Наруши ли се тази гаранция, държавата да плаща тотално лечението на засегнатия човек, но също и лечението на децата му, дори и на извънбрачните. Така държавата ще е заинтересована да бъде изрядна спрямо пациентите.
След като вече разполагаме с описаните системи, предлага се на гражданите: преди зачеване - правете си ДНК тест и преценете искате ли това дете. Ако вече вие и партньорът ви сте си направили ДНК корекции и няма вероятност за наследствени заболявания, зачевайте, държавата поема лечението на бъдещото ви дете. Ако вие или партньорът ви имате некоригирани ДНК несъвършенства към момента на зачеването, вие поемате отговорност. Детето ви се ражда, лекува се от държавата, но държавата спира да плаща лечение, ако детето е развило наследствена болест. Плащате вие. Другият начин е - давате детето за осиновяване, на детето се правят ДНК корекции, то живее с нови родители или е на отглеждане, защото биологичните му родители са били безотговорни. И по друг начин няма да се научат на отговорност. И от такива родители детето няма да се научи на отговорност.
За ДНК тест е достатъчно натривка, взета от устата на човека. Няма нужда от съхраняване на ДНК теста, съхраняват се само резултатите от анализа. При нужда ДНК тестът се повтаря и резултатите отново се съхраняват.
Какво дава това на обществото? Дава качествени и отговорни хора. Дава ни гаранции, че ще имаме здрави деца и ние самите ще сме здрави.
ЗА злоупотреба с граждани при ДНК тест /например, вкарване на чипове, изпробване на препарат, злонамерено вкарване на устройство за следене или контрол/ държавата поема лечението на пострадалия и на децата му - до живот! А парите се вземат от виновните за злоупотребата лица. Доста ще се замисли някой, ако знае, че за злоупотреба с гражданин, ще плаща, докато засегнатият и децата му са живи. Ако виновното лице умре, плащат наследниците му или отнемане на имущество. При едни по-сурови мерки може да се гарантира безопасността на гаржданите при ДНК корекции. Обаче тези ДНК корекции да са желателни или всеки сам за своя сметка си лекува наследствените болести.
Така моментално ще секне бизнесът Родителство за сметка на държавата, както е в мургавия случай.
Така ще се прекрати порочната практика всеки да мушка и да не го е еня какви деца създава. Ще се прекрати буквално задължаването на младоженците булката на всяка цена скоро да надуе корема, без значение какви деца създава.
Това означава също така, по-дълголетни хора с повече енергия, която иначе отива за борба с наследствени болести. По-дълголетните хора могат да работят по-дълго, ако са и по-здрави. Специално в българския случай, аз се учудвам, при тази ниска раждаемост, защо работодателите отхвърлят по-възрастните хора, като кандидати за работа. Дайте да се разберем - ако ще се състезават стари и млади за работни места, то значи, че работа няма? Така ли да разбирам? Няма работа? Според мен, не пречи хората да работят независимо от възрастта си, стига да могат и да искат.
И според мен, работа има, проблемът е в отношението към хората и към нея.
Тук аз предложих ДНК корекции само с цел здраве. Но са жъзможни и такива с цел талант. Такива корекции с цел талант може да се предприемат само планирано, работодателите заявяват липса на талантливи работници в определена сфера, плащат за корекциите и вземат на работа съответния човек. Гарантират му работата. Но имат право на такива процедури само при изчерпани възможности за естествени таланти. Понеже естественият талант е като самородно злато. Той е небесен.
При ДНК корекции може да се заложи дълголетие и младост. Това ще промени хората, и то много! Човек няма да разсъждава като еднодневка. Няма да бърза да ражда, докато фертилността не е свършила. Ще има време за повече образование и повече постигнати цели. Ще придобие много опит.
И не бързайте да смятате, че хората щели да се изморят да живеят. Кой е опитал да е жив, здрав и млад над 200 години, че знаете какво е? Ако съдим по сегашните столетници? А че те са хора за медали - издържали са без никакви екстри и пак са живи толкова време! 
А аз предлагам план за екстри!
Ако първите 50 години от живота си човек е беден, той може да се развие по-късно, защото ще има и време, и шанс!
В момента хората разсъждават като пеперуди-еднодневки и се държат като товарни животни. Концентрация върху секса, яденето, опияняването и физическите удовлоствия, понеже е наясно, че всичко това е ограничено във времето. Нула внимание на духовно развитие. Работи работа, която мрази, но и няма нужното време, за да се сдобие с нова квалификация и работа. Човек бързо се изхабява. А изхабяването може да се отстрани при ДНК корекция.
Като част от гаранциите за безопасността на гражданите, още сега са нужни в масова продажба уреди за откриване и за отстраняване на чипове и на други приспособления за незаконен контрол.
Лично моят съвет към хоратра е - притежавайте и използвайте дозиметър, компас и уред за откриване на метали и минерали. Последните две - метали и минерали - влияят върху здравето ви, едни положително, други отрицателно. Компасът е по-сигурен от GPS. За дозиметъра няма нужда да обяснявам. И главното - развивайте интуицията си. Дори да сте само с дрехите на гърба си и нямате нищо друго, правилно дресираната интуиция ще ви отведе там, където ви е нужно, ще ви спаси и ще се погрижи за вас.
Всички искаме хубаво бъдеще. Предложих ви моя план. Ако имате още по-добри планове, ще се радвам да ги узная.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182634
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930