Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2019 07:55 - Кой опасе акъла на ПАСЕ
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове:
-2

Последна промяна: 25.06.2019 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
25 юни 2019. Тази нощ ПАСЕ опасе свободата на Европа! Промениха правилника и отмениха наказателна мярка като спиране достъпа до изказвания и гласуване, с което искат да върнат достъпа на Русия до трибуната на Европа. Обаче аз питам - новото правило отменя ли досега приетото недопускане на Русия до изказвания и до вот? Ако да, то на какво основание? С какво ПАСЕ ще замени наказанието към Русия заради анексирания Крим? ПАСЕ иска да каже на всички европейци, че Русия може да ограбва Украйна и която друга държава реши и Съветът на Европа е съгласен с това? 
Кой и защо е поканил Русия в Съвета на Европа? Аз съм против! Няма какво да правим заедно с руснаците, които са гнусни окупатори!
Разгледах къде се намира седалището на Съвета на Европа - във Франция. И ми стана ясно защо Путин направо облиза задника на Макрон, за да бъде приет първи след встъпването на Макрон в длъжност. Путин е платил едни пари на Макрон и/или на още някого, за да бъде принуден Съветът на Европа да вземе такова цинично решение като среднощното. Макрон, ти си продажник и няма да търпим Европа да бъде управлявана от продажници!
Русия няма място в Съвета на Европа и държа положението и там да се преразгледа, Русия да бъде изгонена от ПАСЕ и от СТО! Щом гадината е толкова богата и самодостатъчна, за какво се натиска за Европа и за СТО? Ето, Путин удължи забраната за внос на европейски стоки в Русия, а в отговор проститутска Франция му поднесе ПАСЕ на тепсия! Вместо на Путинските контрасанкции  Европа да отговори с контрасанкции на контрасанкциите. Отдавна казвам - спрете да купувате газ от Русия! Ама не. Слушайте, господа, щом сте казали А, ще кажете и Б. Ако ще отменяте наказанието за изказвания и вот в ПАСЕ, тогава искам и връщане на смъртното наказание! И първи да отидат ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ ПРОДАЖНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ КАТО мАКРОН И КАТО ТИЯ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПАСЕ!
СМЪРТ НА ПАСЕ! СМЪРТ НА РУСИЯ!
Докато това не стане, европейски и руски политици ще ни правят на маймуни и ние само ще псуваме.
Да се върне смъртното наказание спаециално за политици! Да осъдим на смърт този, който е внесъл предложение за среднощното решение на ПАСЕ! Кой внесе предложението? Кажете ни името му! Кой гласува ЗА? Искам имена! Ако гласуването може да е било тайно. то внасянето на предложението е било явно. КОЙ ВНЕСЕ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ПАСЕ? ИМЕТО МУ!
Баба ми казваше: "Нощните работи - денни почуди". Права е била. Откъде се пръкна тая мода депутатите да вземат решения нощем? Тайно от нас! Без никой да ни пита! Искам името на инициатора на тоя цинизъм - Русия да си плаща, за да и гласува ПАСЕ каквото иска Москва!
А аз мислех, че само циганите у нас си продават гласовете!




Тагове:   Европа,   Путин,   продажба,   ПАСЕ,   Макрон,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182267
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930