Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2019 22:23 - Мания Надутика по руски
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шпионският скандал у нас през погледа на Москва. Мара Захарова вече се произнесе със заплашителен тон към българските власти - да внимавали в картинката, за да не развалели достлука си с Русия. Маро, когато Кремъл престане да говори на България със заплашителен и назидателен тнон, тогава и ще разгледаме отношенията си. 
Иначе, руски нахалници, вие сте се самообявили за наши освободители така, че сега се чудим как да се освободим от вас!
Говорим за шпионски скандал у нас, защото е скандално Москва да работи подмолно срещу България и срещу Македония. По сигнал на самите македонци, в София работи цял център на ГРУ и още няма арестувани и съдени руски шпиони! При положение, че България е полкова много усилия за сближаяяване с Македония, Москва изцползва агентите си, за да развали отношенията ни с балканските държави!
Предаването "Время покажет" на Първи канал на Русия, пръскайки слюнки и обвинявайки цяля източна Европа в неблагодарност, отдели малко внимание и на България, на която ту руските изложби не и харесвали, ту арестувала руски шпиони. Значи така - през соца СССР всинца ни хранел, обувал, обличал, а па ние сме неблагодарни. И защо сме неблагодарни? Защото вместо руския газ сме предпочитали западната схема за Балканския газов коридор, който едно време се наричал "Союз". Сиреч, руснаците очакват благодарност в материален израз. Направо са бесни от ревност към американците. За всичко обвиняват САЩ, дори и за снеговалежите в Петербург. 
Ето какво, руски навлеци. Преди да искате от България да ви е благодарна, първо я помолете за прошка  - заради вашия Святослав Игоревич, по чиято вина ние сме идтърпели две робства! След това, застанете смирено пред България, която ви е духовен отец, кръстник във вярата ви, благодетел за културата ви. Понеже ако не беше славянската азбука, вие още щяхте да пишете с черти и резки. Или щяхте да използвате латиница, същата, като на омразните ви САЩ. И ако сега се биете в гърдите, че сте православни, спомнете си кой ви направи такива! Ваш дълг е да служите на Бългаприя, която ви е дала безценни духовни подаръци! Без да ви изнудва, без да ви натяква и без да иска нещо от вас!
Кой на кого трябва да е благодарен? 
И сега, гледайте най-пикантното! Покрай шпионските истории на бг русофилите, лъсна връзцката на Корнелия Нинова с най-дебелите въшки в  русофилския бранш. Малинов се свързва с Цветан Василев. И свързва Василев с Малофеев. Корнелия Нинова е участник в руската връзка с Малофеев и с Решетников. Питана от журналисти, тя изпадна в абнезия - не помни и не знае нищо - кой с кого и защо. И сега пак ми кажете, че Русия не готви намеса в изборите у нас! След като Москва си избра президента на САЩ, вече над Кремъл тегне сянка на подозрение. 
И най-умилителните вопли на господа депутатите в парламента - как можело журналист да бъде арестуван и изведен от дома си! Демек, ако шпионинът беше боклукчия или продавач на зеленчуци, може да му бъде предявено обвинение в шпионаж, но ако е журналист - не!? 
Знаете ли защо стават всички тези разправии с руснаците? Понеже руснаците не търпят никаква критика, смятат себе си за абсолтно прави, и то - винаги. Защото така им е втълпена идеята за велика Русия, че те вече се наслаждават на манията си за величие!
Искам да видя дали и кого ще осъдят за шпижнаж в полза на Русия!


Тагове:   Москва,   избори,   кремъл,   Русия,   шпиони,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182009
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930