Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2020 07:39 - Гащеният марш
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове:
-1



 Измина седмица на политически и други страсти. Тази седмица си има предисторияр към която предистория нямя да се връщаме. Събитията просто се развиха- Въпросът е какво стои зад тези събития.
Да започнем с прословутата президентска гавра с паметта на Левски. Вместо на 19 февруари Радев нарочно да е заедно с Бойко Борисов в което  и да е честване в България, за да разберем, че война между президента и парламента нява, а има единство на нацията, то как Радев видя единството? За него то е такова, само ако му отърва лично. По никакъв начин не се вижда и най,малкото усилие Раодев да прави над себе си, за да се примири с Борисов. Защото в тая работа именно Радев е агресивен. Бойко в момента работи "аки пчела". Радев, който нищо не прави, единствено грачи грозно, зловещо, как нещата били от зле по-зле, как идел апокалипсис, как дори слънцето като грее, това е пагубно за нас. Това е таналността на Радев. Кух патриотизъм, непокрит с дела. Понеже, търтеят от президентството само стои, не прави нищо и нищо не харесва. 
Вечно намусеният Радев, назначен от БСП. И колкото по наглее президентът, толкова по-омразно ми става БСП. 
Хайде да видим какво стои зад Радевата разходка по стъргалото, гръмко наречена марш. Човечецът се опитва зад тая лъжепатриотична шумотевица да скрие гащите на Деса от скандала с ВВС. Понеже две заплати и жилища не се дават на жена, ако тя не ти е пуснала. Е, именно тези гащи Радев се опита да скрие на гърба на Левски, а вместо да ги скрие, развя ги високо над главата си. Всичкия кух патриотизъм на президента се върти около замитане на боклука под килима. Човекът се опитва да отвлече общественото внимание от далаверите си, правейки се на пратриот. Опитва се да подмени скандала от ВВС чрез помпозни пози. марш, хората били недоволни и прочее мъна-мъна-мъна. Радев опява като изпъден поп. Мрънкало, и то безполезно мрънкало. 
Президентът-отцепник и разделител на нацията в деня на Левски развя високо над главата си гащите на Деса. Впечатляващо.
Но това не е всичко. 
Някак много странно като съвпадение, от Барселона дойдоха жълтите новини с претоплената манджа против Бойко Борисов и къща, за която Бойко имал пръст. Не ви ли прилича на отговор - обвинение в корупция срещу Радев и срещу това, обвинение и срещу Бойко, макар то, последното, да е притоплена манджа. На мен ми прилича. Тоест, нарочно някой търси кал под ноктите на Бойко. Само и само Радев да не е единственият обвинен в корупция. Прикриване на мръсните гащи на Деса зцад нова атака, този път срещу премиера. Впрочем, публична тойна е, че Радев го командва жена му и че истинският генерал е тя, а не той. 
Но остави подрибностите, гледай главната нишка. А именно. Жйълтините срещу Борисов идват от Барселона, от социалистическа медийка, лява та чак до степен на комунизъм. Отдавна се говори, че зад всичките Барселонски отцепничества стоят Москва и нейните агенти. Което говори зле за испанските и европейските тайни служби, които не си вършат работата. 
Каквмо общо има с това Радев? А кой, според вас, в България е руски агент или поне е в услуга на Русия? БСП, левите, Радев като техен представител. Оттам, огромните усилия Радев да излезе чист, понеже той, проруски и антиевропейски настроен, е в услуга на Русия. Въпрос на време е да бъде и с документи доказано, че Радев е агеинт на Москва. Затова и Москва си го защитава, всячески подривайски работещия за България Борисов. 
И ако някой ми гъкне, че то руски шпиони няма, ще отговоря - по събитията съдете. Налице ли е болестна русофилия у нас? Има ли изгонени от България руски шпиони? Съществуват ли антиевропейски настроения, подклаждани от левите групировки у нас? Има ли руски шпионаж в Европа? Отцепнечиството на Барселона е изцяло работа нва руската агентура, дори демонстрантите развяваха портрета на Путин. 
Тогава излиза, че ДАНС и Европол пе си вършат работата, за която им плащаме заплатите. Руснаци се разхождат из Европа, ерозират не само ЕС, ами и отделните държави, както е случаят с Испания, както е и случаят с нашия президент-Юда, който разделяа нацията и се гаври с Левски. 
Русия иска апетитно паорче от Европа и това е причината за мишкуването на руските агенти. Питам, как ЕС се защитава? 
В България има повече руски агенти, отколкото се знае, и това се разбир
а по резултатите от дейността им. Щом има такава проруска и антиевропейска активност, то някой е активен, дори ние да не знаем кой е този някой. 
Ето как става ясно, че въпросът с мръсните гащи на Деса е само дребна част от нещата, но важна част. Понеже заради тези гащи се играят още по-мръсни игри. 
И най-накрая, трябва да кажа, че посланик Херо Мустафа ме разочарова. Очаквах, че първият лишен от право на влизане в САЩ ще е именно Румен Радев, президент на България, именно поради корупция. Вместо това, САЩ мацнаха черния печат на една сравнително дрбена риба, руска подлога Миталов. 
Последната дума е за ДАНС и Европол. Гонка на руските шпиони и разправа с руските подлоги по възможно най-бруталния начин. Когато става дума за свободата ни, няма компромиси. 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182227
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930