Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2020 12:11 - Червеноглавите
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Полицията не си е свършила работата - все още има палатки и палатнкови лагери, блокирани улици и кръстовища. Никой няма право на такива действия. Това не е протест, а тероризъм! Никой няма право да разполага палатки и тенти по улиците! 
Видях ги по ТВ каналите - чадър, маса и столове, цакат карти прпед министерския съвет. Младеж замерва обществена сграда. И полицията не го е арестувала и гне го е принудила да изчисти изцапаното простраство! Не е арестувала лидера на протеста, като го пусне само след като лидерът плати глоба, покриваща чистенето и ремонта след протеста! 
Полицията не принуждава маймуните от протеста да си приберат палатките, тентите, доматите и прочее боклуци. Тия нагло повтарят престъпното си поведение! Не бъркайте протеста с тероризъм! Впрочем, хранилкаджиите прекрасно осъзнават действията си, но се правят на ощипани моми! 
Румен Радев ги насъсква нарочно и си проси омразата на хората, които не протестират. Рейтингът му бил висок. Е, то от високо най-зле се пада! Не ме интересува какъв мву бил рейтингът. Действията му гледам аз, а те са подли, та гнусни. 
Нека е ясно - ако продължи мекият курс на полицията спрямо хранилкаджиите, Радевата мафкя ще си назначава главни прокурори и премиери чрез улични протести и чрез уличен терор. 
Настоявам полицията да арестува и забранява достъпа до протести и митинги за онези, които замерват, чупят и бият, както и агресират словесно. Палатките и чадърите, масите и столовете са на улицата, за да може уличните терористи да си осигурят комфорт за сметка на закона и за сметка на обикновените граждани, които НЕ протестират. 
Настоявам участниците в сборището да се отстраняват от протеста и да бъдат принужавяни да унищожат плакати с нецензурно съдържание.  Върху българския национален флаг бяха писали нещо си за ебане. Това да се смята за поругаване на национална светиня и който носи такова поругано нещо - в затвора! 
Долу уличният тероризъм! Долу насилниците-окупанти на улици! Не се ли откажат хранилкаджиите от уличния терор, ще им го напомням до скончанието на вековете, че и оттатък! Ще натяквам, ще ги тероризирам, пи ще ги накарам да си хапнат от собствения си тероризъм! Аз не бързам. Винаги ще се връщам, за да ви издям спокойствието, дори и да се мислите за победители, гиди улични хранилкаджии! Време е да придобиете цивилизовани навици и да се откажете от тероризма. 
Скъпи мои маймуняци! Вие се опирате на Русия, обаче Русия ще падне. Сибир и Урал са китайски. Хабаровск мрази Москва. Казахстан и Беларус горят от недоволство. Башкортостан... Русия е пред разпад. Путин отгдавна е убит, и това го казват самите руснаци.  Кремъл е управляван от хунта, която си служи с двойници на президента. 
Русия ще падне, а с нея и всичките ви комунистически блянове. Вас ви води БСП, дъртата партия с опашка от лагери на смъртта и 45 години социализъм. Кой друг, освен БСП има интерес от вашиея хранилкаджийски протест? А БСП винаги постига целите си чрез тероризъм, чрез съюз с руснаци, с турци - за да е на власт. Долу червения тероризъм! 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179982
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031