Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2020 01:59 - Палатки долу
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Този постинг го пиша в 1.22 ч. през нощта. За нощното ми бдение и за мислите посетили ме нощем, благодарете на хотел "Брио", който е разположил чадърите на заведението си на тротоара и оттам доскоро викаха компании, лаеха кучета, пишяха деца. 
Като не мога да спя поради всичката тази гюрултия, дойдоха ми едни мисли, които споделям тук. 
И така, протестаджиите и техните палатки. Полицията не може да ги изстърже от улиците. Попитах се - всяка тента и всяка палатка чия собственост Ако го няма собственикът, що дири палатката там? Конфискува се, да дойде собственикът да си я потърси.  А ако собственикът е там и докаже с документи, че е собственик, той може веднага да бъде арестуван за къмпингуване на непозволено вясто. Да отговори кой му е издал разрешение за разполагане на палатки и тенти, маси и столове. 
Отделно, полицията да действа на момента, докато нахалниците преместват пейки и контейнери за боклук и да блокира разнасянето. Арести и глоби за неподчинение и за рецидив. 
Полицията да накара хранилкаджиите да си махнат палатките, и това да става както в тъмната, така и в светлата част на денонощието. Всяка палатка, всяка тента - чия собственост е? Собственикът да отговаря.
Но това, което силно ме впечатли, бе протестът на Алепу. Драги  протестаджии! Защо поставяте свдоите искания за политическото управление на държавата пред Доган? Според вас, той управлява България? И, забелязвам, вие не викате Махай се, Доган! Вие искате от него да разкара Бойко! Доган ли е началник на Бойко? На вас обаче не ви стиска да протестирате срещу самия Доган. Колко характерно! 
Демокрация, а? След като Доган еднолично управлява България и вие пред него поставяте исканията си, но нямате дупета да гоните сяамия Доган! 
Колкото до фитилджията Радев. Гешев ми падна в очите. Защо сте толкова нерешителни и страхливи, българи? Раодев  го е страх само от държавна измяна. Гешев, дай му я тая държавна измяна, обвини  го! Намери му цаката! Така и да си отидеш, ще си отиде и Радев. Обезглави протеста! Премахни фитилджията! 
Радев рано или късно ще си намери което търси. Но защо да е късно, когато може да е рано? 
Мая Манолова снове до емирствата и обратно. Кой и плаща? Обвини я в злоупотреби!   С маймуни се говори на маймунски!  



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180116
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031