Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2017 16:38 - За Тина и за другите като нея
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 625 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.01.2017 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тина Дута. Екранната Митхи се оплака от не виртуален, а от реален сексуален тормоз на борда на самолет. На оплакването и пред екипажа на самолета, че мъж я е опипвал, служителите и отговарят, че "Такива неща ставали". Е, да, в Индия може би. Накратко, за Тина и за други жени като нея е този постинг. Когато някой става жертва на тормоз, пръчката е с два края - единият сочи към насилника, а другият към съответната жертва. Ако обществото не помага на жертвата, то тогава, сменяме гледната си точка и гледаме откъм жертвата.
Какво да направи със себе си, че да не става жертва пак? Ето какво. Има хубава магия за пътуване. Намираш през търсачката в нета названията на съответните руни и изписваш на листче, което носиш в джоба си, до тялото си. След пътуването или изгаряш листчето и благодариш на руните, или го оставяш за друго пътуване.
Ето формулите: Алзиз - Райдо - Алгиз. Райдо е самото пътуване, а Алгиз - руната-защитник. Тоест, аз пътувам, а от двете ми страни ме пази Алгиз. Това е за безопасно пътуване.
Друга формула: Вуньо - Райдо - Вуньо. Вуньо е руната на радостта. Тоест, приятно пътуване.
Можем да си напишем и активираме и двете формули. Това се прави така: написваме руните, изричайки имената им, дъхваме три пъти над тях или ги прекарваме над пламъка на свещ, или през дима на ароматна пръчица, или ги топваме във вода /особено ако пътуването ще е по вода/, или активираме чрез всичките 4 стихии - въздух, огън, земя и вода, наричаме, че в този момент се активира магията на тези руни и тази магия ми дава безопасно или приятно пътуване. Тази магия работи от този момент до.... /дата, срок/. Тази магия работи без вреда за мен. за.... /изброяваме за кого още/. И накрая казваме за сметка на чия енергия работи рунната формула. Например, за сметка на енергията на Вселената.
Не вършете глупости, не удряйте с магия авиолиниите, може да пътувате отново с техен самолет. За тях има друга формула - "Прилежен работник", да си вършат работата както трябва. Много е важно какво наричате, какво искате. Трябва да го изразите с думи, магията е като математика, няма подразбиране, а и да има, трябва да се каже, че има. Точност и изчерпателност!
В случая на Тина, има още една формула, сега не мога да си спомня името и, мисля, че беше "Недостижима звезда", трябва да я намеря, и намеря ли я, ще публикувам от кои руни е съставена. Тази формула помага на хора като Тина, които са известни, хората ги обичат, но никой не си позволява волности, държи нахалниците на разстояние.
Зависи от човека какво действие ще имат руните. Те са огън, и ако сте сериозни с тях, и те работят на Ура.

П.С. Не е случайно, че хората от Прибалтика кръщават момченцата си с името Алгиз. Най-известният Алгиз е Журайтис, диригент. Руната пази човека през целия му живот. Може би и човек с такова име придобива качества на закрилник, това не знам. Но руната е много хубава.






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180105
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031