Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2017 20:32 - Кой сте Вие, господин Путин
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да поставим някои неудобни въпроси в ерата на великия Путин. Напоследък Русия си развъди Путиноиди, които агресивно възхваляват бащата на народите. По рождените дни на бащицата кълнат всеки, който посмее да каже какво мисли за кумира им.
Но и двата лагера - фенове и противници на Путин, - напразно се дърлят помежду си. По редица симптоми Путин го няма и Русия е управлявана от негови двойници. Из руския нет се говори, че Путин е мъртъв.
Но хайде да не уточняваме последното. Хайде да разгледаме въпроса съответства ли Путин от последните снимки на реалния Путин.
А реалният Путин говори немски - има го на видеозапис в началото на кариерата му. Днешният Путин не знае и бъкел немски; не избягва, ами въобще не говори на тоя език.
Като човек, изкушен в руския език и в руските интонации, прави ми впечатление една характерна черта за гласа на ранния Путин, липсваща днес - долните регистри и онова много характерно за Владимир Владимирович "Ъ-ъ-ъ-ъ...", което му служеше за пауза преди да каже нещо. Тия долни регистри сег липсват. В момента Путин сякаш се е "разпял", гласът му е напевен, преобладават горните регистри. Речта му тогава е била с едни интонации, сега е с други, тембърът е друг.
Не ми казвайте, че Путин се е променил с времето, нали, остарял. Тъкмо наопаки! Като за човек н неговта възраст изглежда прекалено, да не кажа подозрително млад. Разгледах мъже на същата възраст и Путин сякаш е запецнал някъде във времето. У нормалните мъже, родени през 1952 година се срещат нормалните бръчки, включително и около устата, увиснала двойна брада и други такива неща, характерни за възрастта. Сравни: Зоран Джинджич, Владимир Живков, Станислав Пищалов. И Владимир Путин. Всички изглеждат на годините си, Путин - не.
Но като оставим това, разгледайте снимката на Путин от ранния му период в политиката. Сравнете със сегашните му снимки. И ми кажете - как така очите на Володька от изпъкнали са станали хлътнали? Къде се е дянал Пачият крак, който още тогава се е образувал край очите му? Къде са му сенките под очите? Говори се за ботокс, обаче ботоксът може да опъне кожата, но не и да я подмлади. Путя, ако знаеш някакъв еликсир на младостта, жените по света чакат. Но боя се, че говорим не за подмладяване, а за двойник, а както твърдят в руския нет - за двойници.
Руснаците посочват, че двойници е имал и Елцин. Тяхна работа си е, че те не са гласували за двойници, а са управлявани от двойници.
Но по-скандалното е, че никой документ, подписан от двойниците на реалния Путин не  е законен. А има международни документи, подписвани от името на Русия.
И така, кой сте Вие, господин Путин?
 


Тагове:   двойник,   Русия,   Путин,   КОЙ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182207
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930