Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2017 09:03 - Абсурди
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2017 09:08


ДА ДАДЕМ ЛИ НА ТУРЦИЯ МИХАИЛ ЦОНКОВ? Това е, грубо кзано, въпросът за бившия български граничар, убил при съпротива турски бракониер в български води. В България случаят е минал през дело и съд. Цонков е оправдан. Делото е приключено. Шест години след това в Турция местен съд повдига обвинение срещу Цонков, срещу колегите му, които са участвали в залавянето на бракониерите, както и срещу Бургаския районен съд!
ТУРЦИЯ ОБВИНЯВА БУРГАСКИЯ РАЙОНЕН СЪД!!!!!!!!!!!!!!!
ЗАЩО? Защото нашите граничари са оправдани затова, че са си вършили работата! Защото Бургаският районен съд не е изкрал невинни турските негодници, нарушили границата ни и бракониерствали у нас!
Тоест, на турските престъпници е разрешено да бракониерстват у нас, преминвайки границата ни, когато си поискат! Така се разбират действията на турския съд!
Вместо Турция да ни се извини за това, че ТУРСКИТЕ ГРАНИЧАРИ допускат бракониери от Турция да нарушават съвместнмата ни граница, то Турция завежда дело срещу наши граничари, понеже са си изпълнявали дълга!
Веднага върховният съд на България да заведе дело против турския съд, обвинил  Бургаския районен съд и граничарите ни! ВЕДНАГА!
Да сме почакали да видим дали Турция щяла да иска екстрадация на нашите хора. ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Каква екстрадация! Турски шофьор на тир уби наш гражданин и Турция екстрадира ли шофьора, който НЕ си е вършил работата както трябва и е станал престъпник! Докато нашите граничари СА си вършили работата, изпълнявали са служебния си дълг. Начинът турски гражданин да не бъде убит от нашите граничари и полиция е като се подчини. И ГЛАВНО! - като не нарушава нашите закони и правила у нас!
Дошли турски негодници, крадци и бракониери, да крадат от нашата риба в наши териториални води, и искат граничарите ни да се правят, че не ги виждат!
Не се поддавайте на турските мазни приказки! Екстрадирате ли веднъж българин там, отпишете го. Те няма и да го пуснат, ако им падне. Кое ме кара да мисля така? Турската наглост да дейстъват в полза на бракониери и нарушители на границата ни!
От християнска гледна точка - граничарите са били при изпълнение на дълга си, пред Господ те са воини на служба. Убили са, това е част от работата им, за която никой не е казал, че е приятна или лесна.
А от моя гражданска гледна точка, ха зарежете граничар в лапите на Турция, а па сетне искайте от граничарите да си вършат работата! Както Турция периодично заплашва, че нарочно ще пуска мигранти към Европа. Кой ще спира тая паплач? Кой ще се грижи за границите ни? Никой, след като знае, че не знае за какво всеки турски съд може да го обвини.
Ей сега ще разбера коя политическа сила колко струва! Колко струва президентът, Корнелия Нинова, Илиана Йотова! Не признавам аз такива - ама хайде да направим бившия граничар депутат, че да има имунитет за известно време! Искам да получа ясен и категоричен отговор - Турция се намесва в работите на България и България подава жалба в Европейския съд, в Международния съд! Няма да екстрадираме който и да е български гражданин по делото с бракониерите и не приемаме решенията на турския съд. Още повече, че дело по въпроса вече е имало. Турция дължи извинение на България задето турските гранични служби пропускат нарушители и бракониери у нас, и тези нарушители и бракониери са турски граждани!
Не ме ядосвайте, за да не поискам от бг управниците да заведат друго, пак антитурско дело, и този път с много, ама много обвинения - геноцид срещу българите, турско робство, сиреч окупация на България, Баташко клане със свидетелства купища кости за изклани хора, убийства на хора при всяко антитурско въстание в България, убийствата на участници в Априлското въстание /въстанията се разбират като борба против турската окупация, а окупацията е престъпление!/ и прочее... Има давност? НЯМА ДАВНОСТ! Както престъпленията на фашизма нямат давност! Щом за тях може, може и за деянията на турските султани! И ще призова всички балкански държави да се присъединят към делото!
Какво се учудвам, че турски съд защитава турски престъпници, вършили престъпления у нас! Е па, турският президент е пандизчия. Ясно е, че престъпниците командват в Турция.
Сега разбрахте ли, турци, защо земята ви тресе? Защото сте негодници. Хем престъпници, хем негодници. И земята не ви иска! 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182362
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930