Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2017 18:34 - Отказ от конвенцията за бежанците
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 709 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.02.2017 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато става дума за бежанците-сирийци в Елин Пелин, какво противопоставя Мадж Алгафари на справедливия гняв на местните хора? ДЛЪЖНИ СА да приемат бежанци.
А защо са длъжни? Защото нашите управници са подписали някаква конвенция по въпроса.
Държавите, които са я подписали, не си дават зор да правят промени в тая конвенция, ЕС се прави на разсеян и в това време бежанците наглеят и заливат Европа.
Щом е така, ние, българите, трябва да поставим пред управниците си въпроса ребром - искаме България да се откаже от тази конвенция и то веднага!
Защо да сме длъжни да приемаме бежанци, и то от други континенти? Собствено, сирийците са бежанци само докато са в Турция, у нас са вече мигранти. Само Турция е съседна държава за Сирия.
Но дори и за съседна нам държава да става дума, България трябва да промени законодателството си по въпроса с бежанците. Нашият закон трябва да предвижда разрешаване на вход за бежанци у нас само след референдум, и то 5 години след референдума. Изключение да се прави само за хора с български етнически произход, с български имена и християни. Единствено такива бежанци да имат право въпросът им да се разглежда веднага. Останалите - след референдум!
Статутът да може както да се дава, така и да се отнема, независмо колко поколения бежанци/мигранти са живели у нас. Да няма давност за отнемане на статут. При всяко престъпление на бежанец/мигрант у нас, да следва незабавно екстрадиране и отнемане на статут/гражданство.
Мигрантите да получават отказ за вход в държавата ни, независимо колко зле живеели у тях си. Ние не сме пансион.
В международен план да има схема за контрол над бежанци/мигранти и да не им се позволява да нахлуват неконтролируемо. В ЕС да има движение на хора и капитали, но само за изконните граждани на ЕС, европейците. Всички ашладисани араби и други мюсюлмани да помнят, че са в ЕС само временно и могат да бъдат изгонени по всяко време и при първия опит за престъпление. Няма значение от колко време и поколения живеят в Европа.
Докато това не е станало, България ВЕДНАГА да излезе от конвенцията за бежанците.
Няма разни сирийци-ченгета от Държавна сигурност, докарани от Тодор Живков, какъвто е Алгафарският катун, да ми казват какво сме длъжни ние българите и какво не. ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ДАНЪЦИТЕ МИ ЩЕ ОТИВАТ, ЗА ДА ИЗХРАНВАМ СИРИЙЦИ?! Тия пари могат да отиват за българските деца, за работни места за българи, за бизнес на българи!
Вместо да лекуваме безплатно сирийския катун, можем с тия пари да имаме безплатен УайФай в по-големите градове на България. Може да употребим парите вместо да лекуваме сирийци, които си имат Сирия, то да лекуваме българи.
Никой не е длъжен нито на сирийците, нито на другите мигранти. Ако конвенцията ни задължава, искам отказ от тази конвенция! ВЕДНАГА!!!!!!!!!!


 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179996
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031