Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2017 09:28 - ДОСТ ама чий
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 595 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.03.2017 09:35


Турският социален минстър Мехмет Мюеззиноглу недвусмислено и директрно прави предизборна агитация за българските избори в полза на протурската партия ДОСТ.
Турският посланик у нас учства в предизборен клип на партия ДОСТ.
Властите у нас кротуват, Ради Найденов, служебният външен министър на България не реагира все едно, че не е чул. Огнян Герджиков се държи така, сякаш нишо не е станало, а в момента изборите у нас се опорочават, има намеса на Турция във вътрешните ни работи, за честни избори и дума не може да става.
Цитирам Мюеззиноглу: "за да може тамошната динамика да бъде силна и да върви паралелно с динамиката в Турция, беше създадена организацията ДОСТ. Тази организация ДОСТ, за да може да придобие политически динамизъм и да подкрепя всички наши събратя там, които са български граждани, за да бъде по-силен бъдещият динамизъм, ние ще ги подкрепим и заедно ще оформим силното бъдеще."
Хайде сега да разтълкуваме думите на турския министър. Той говори за динамика у нас по турски модел. Тази динамика се диктува от Турция и засяга България. Инструмент на Турция за целта е партия ДОСТ. Тоест, дотук имаме едно доказателство за това, че партия ДОСТ служи на чужди интереси.
Мюеззиноглу казва, че целта е не само силна динамика у нас, но и тя да е ПАРАЛЕЛНА на динамиката в Турция. И става дума не само за обща политическа динамика, ами и за политически динамизъм на партия ДОСТ - такава е целта на турското правителство.
Турция смята да оформя НАШЕТО бъдеще.
Мюеззиноглу разделя българските турци от останалите граждани на България. Понеже посочва като приоритет на подкрепянанта от Турция партия ДОСТ именно и само българските турци. Турция изземва функциите на нашето правителство, чиято задача е грижата за силното бъдеще на всички български граждани, но по БЪЛГАРСКИ, а не по ТУРСКИ модел. Анкара не предлага помощта си на нашето правителство, както би постъпила, ако наистина иска да ни е полезна. Анкара копае тунели на разрухата, действайки така, сякаш България не е независима държава и няма правителство и президент. Това е огромно неуважение към нашата държавност. СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е КАКВО ЩЕ БЪДЕ, АКО ТУРЦИЯ СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕС? Анкара по същия начин ще се отнася и с останалите държави в Европа. Вече текат скандали заради агитация на турски в държави от западна Европа.
ТУРЦИЯ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ГОТОВА ЗА ЧЛЕН НА ЕС. Политиката и няма нищо общо с европейските политики. Турция действа арогантно, грубо, безпардонно.
И така, какво следва от информацията, която Мехмет Мюеззиноглу любезно ни даде с изказването си?
1. Партия ДОСТ е протурска, етническа.
2. Партия ДОСТ защитава интересите на Турция у нас.
3. Лютви Местан и Корман Исмаилов са защитници на интересите на Турция.
4. Турция моделира партия ДОСТ, придавайки на тази партия политически динамизъм.
5. Присъствието на партия ДОСТ в парламента е присъствие на Турция в българския парламент.
6. Гласуването за партия ДОСТ е гласуване за Турция.
7. Приоритет на партия ДОСТ са българските турци, защото тзаи партия ги отделя от останалите български граждани. Тази партия работи не по политически, а по етнически цели. От тази гледна точка, партия ДОСТ е партия на турски националисти, работещи за Турция и провеждащи чужда политика у нас.
Какво да се направи?
1. НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ на партия ДОСТ от изборната надпревара. Не се ли направи това, за честни избори забравете.
2. Прокуратурата да се самосезира и да заведе дело против партия ДОСТ за антибългарска и антидържавна дейност.
3. Съдебно преследване срещу Местан и Исмаилов по същите причини.
4. Проверка на съдията, издал разрешително за регистрация на партия ДОСТ като политическа партия.
5. Преразглеждане на регистрацията на партия ДОСТ като политическа партия.
6. Обявяване на турския посланик у нас Гьокче за персона нон грата заради участие в предизборната надпревара у нас и за намеса във вътрешните ни работи по този начин.
7. Забрана за съществуването на партия ДОСТ като антидържавна партия, защитаваща чужди интереси у нас.
8. Отмяна на двойното гражданство за бг граждани, които са едновременно и турски граждани.
9. Приемане на закон за избирателно определяне на двойно гражданство. Примерно, гражданите на България могат да имат двойно гражданство само за изброеините държави и България. И следва списък от държави, чиито граждани искаме да са и наши граждани. Сред тях да не е Турция, както и която и да е арабска държава.
Огнян Герджиков ако не се събуди и не предприеме нищо, можем да си правим избори до дупка и пак нищо да не е като хората. Забележи! Заради разправиите между тъпата Корнелия и Бойко чак Анкара говори, че ние сме били на политически кръстопът. Корнелийо! Дебела лелко! Вместо да даваш шанс на Турция, седни се разбери с Бойко. Не те ли е срам ма, Корнелийо, да нараняваш държавата си с политическите си скандали и да оставяш Турция да се възползва от ината ти и от разприте, които предизвикваш! Ти ни тласкаш в ръцете на Анкара ма, Корнелийо, и  още не сме те обидили на животинска тема. Махни си капаците от очите! България е много по-важна от твоето его, Корнелийо, от БСП и от всичките ти принципи. Ако я няма България, за какво си ми ти, за какво ми е БСП? Тъй като възникналата ситуация е заради политическите претенции на БСП, аз смятам БСП пряко отговорна за намесата на Турция във вътрешните работи на България!
ИСКАМ ДА ВИДЯ КАКВИ МЕРКИ ЩЕ ВЗЕМЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СРЕЩУ ТАЗИ НАМЕСА И КАК ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ ЩЕ ОСИГУРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ.


 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182631
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930