Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2017 15:38 - Писна ми
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нова ТВ, бТВ, Диема Фемили и много други тв канали. Заляха пространството с турски и индийски сериали. А това е същото, както ако изьлъчват чалга. Като видя баби и дядовци с плетени елеци, жени със забрадки, просто цъкам дистанционното - турски филми.
Търпяхме-търпяхме Ананди, Моята карма, Митхи и Рани, малки булки. Обаче колкото повече търпим, индийците стават все по-агресивни, което е характерно за всички цигани, разбира се.
Освен дъщерята на Ананди, нароиха се купища други индийски сериали с все по-извратени сюжети. Размяна на съпруги. Полигамия. Отмъстителност. Сватби на бебета /Нандини/. Последният писък на циганската мода - съпругът Кундан е свекър на Нандини. За другите, дето ги показват по нощите, изобщо и не говоря - Симар и компания от призраци.
Общото в индийските сериали е извратеността. И няма контрол от СЕМ кое съответства на европейските ценности и кое не. Някои разбират демокрацията като всеядност.
Все повече се замислям за световни корекции в известните ни религии, понеже и книгите им са пълни с такива извратенящини - как дъщери зачеват от бащите си, как иначе милосърдният бог в гнева си удавя и срива цели градове, при положение, че той може просто да въздейства ментално върху грешниците. Но на него му харесва физическата разправа.
Нещо подобно бъка от всички източни сериали - бой, шамари, битови убийства, продажба на бебета за булки. Внушава се на европейския зрител през устата на филмовите герои Акирадж и Кундан как жените трябвало да си знаят мястото и да не мърдат оттам. И обичайните думи на съпругата да са "Не ме бий, не ме бий!" Как па се извъдиха такива съвършени мъже, след като са били в утробата на жени! Това са източноте ценности, които за мен са същи боклук.
Само като им гледаш на индийците шалварите и саритата и шаловете, представяш си какво би било, ако ние си ходим с националните носии като с официални дрехи. Примерно, на гала вечеря се показваш облечен в каракачанска, родопска, шопска или друга някаква носия. Като народен певец. А пропо, дори народните певци ходят издокарани по последна европейска мода!
За мен, индийците живеят в епоха, подобна на времето на "Железния светилник" и Султана Глаушева. И дори така, пак сме по-напред в мисленето и обичаите. Не ми пука за източните философи и математици. Те и египтяните са били гениите на пирамидите, обаче цялата им философия и религия е била погълната от дивашкия ислям. И виж ги сега на каквио приличат.
Като си помисля, че се смеех на твърдението, че мисълта можела да бъде заразна, токсична и убиваща. Сега не ми е смешно. защото имам нагледен пример за това - турски и индийски сериали. Дивотия, извратеност и бой.
Който е по-наблюдателен, ще забележи, че след индийски сериал мозъкът му е напрегнат, неспокоен, изнервен, човек лесно се дразни, прилича на доза наркотик.
И освен това, ценностите са източни, чужди, отблъскващи, извратени. Лъха на насилие, и то, узаконено насилие.
Главното, което прави отблъскващи индийците - те не смятат да се променят, опитват се да променят другите, като им налагат проядена от молци култура. Не казвам, че сериалите им вонят на нафталин, понеже по времето, когато е създаван този източен псевдоморал, дори нафталин не е имало.
И забележете! Най-често преселенията са от изток на запад, а не обратното. Никой не си грабва бохчичката и не се заселва в Индия, Китай, Русия. Всички искат на запад! 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182469
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930