Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2017 12:54 - Урок по руски
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 321 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Според мен, САЩ не използват козовете, с които разполагат. Има един дисбаланс, който е в полза на САЩ и американците не се възползват от него. А именно: в Америка има много повече руснаци, отколкото американци в Русия.
На своята територия САЩ не е нужно да се съобразяват с други, освен със своите закони. Плюс това, могат да променят законите си в нужната посока. Плюс това, руснаците, с какъвто и статут да са там, подлежат на третиране според американските нужди.
Факт е, че руските войски са заплаха за мира по света. И факт е, че САЩ не изучават руската психика. В това число и от военна гледна точка. Същото се отнася и за европейските държави, където бъка от руснаци.
Не се използва този резерв. А руснаците са под ръка! Достатъчно е само да се пресегнеш!
Какво предлагам? Тази руска наглост и агресия се основават на неизучена на запад руска психика. Примерно, западните военни и дипломати нямат представа срещу кого се изправят. Нямат личен тренинг, докато не се сблъскат на живо. Обаче едно е руснаци, зад кйоито стои армията на РФ, а друго е руснаци, зад които никой не стои, както е с емигрантите в САЩ. Те са просители, а САЩ ги приема АКО ИСКА! Точно тези руснаци са боксовата круша, върху която трябва да се упражняваме. То е като изработване на ваксина - контролирано пускаш руснаците-емигранти, за да може на техен гръб да се обучават военни и дипломати например. Да не говорим за милионите китайци, които се разхождат из Америка и не носят полза за отбраната.
Какво ще даде един брейн сторминг или да речем, пейнтбол на руснаци-емигранти срещу американци? Ще бъде разбрана руската псхика и облакът от решения, които са свойствени за руснаците. ще се очертае периметърът на действията им. Дори когато са непредвидими, пак ще се ориентираш.
Знаете ли, например, че руснаците, ако са притиснати, са склонни да изгорят земята си и да отровят водата си, за да не може врагът им да ползва? Правили са го по времето на войната с Наполеон. Склонни са да убият или жертват свои хора, за да постигнат целта си. Винаги отговарят на агресия, само чакат да бъдат предизвикани. Дори да умират от глад, пред врага си показват, че тънат в доволство. Отмъстителни са.
Руснаците изглеждат добри и меки хора, докато не си им настъпил интересите. Едва тогава, когато изразяваш несъгласие с тях, научаваш с кого си имаш работа. За да се наложат, способни са на най-долни неща. Всичкият им атеизъм и здрав разум си отиват, ако руснаците искат нещо и не го получават. От самото си начало съветската власт е имала цял отдел в Кремъл за магии, екстрасенси, включително и черна магия, включително и магия за секс.
В личен план. Само китайците са способни да мачкат и унижават руснаци, и за това има исторически пример - древната война между Русия и Китай, за която руснаците не говорят и мразят да говорят.
Когато нещо не им отърва, отричат. Гледат те в очите и те лъжат. Не се отказват лесно. Единни са срещу чужденците и срещу различните от тях. И са разединени помежду си, когато са равнопоставени. Затова свирепата йерархия в Русия се приветства. Затова диктаторите са обичани. "Бащата", който ги бие, той им дава увереност, че те няма да се избият помежду си. Те не са способни на демокрация. Никой в Русия не е научен да отстъпва ДОБРОВОЛНО. Отстъпва само защото знае, че правилата са свирепи и нарушенията се наказват болезнено. Руснаците могат да постъпват зле не когато са сигурни, че никой не ги наблюдава. Те постъпват зле, когато знаят, че наказание няма да има. Няма значение дали някой вижда или не безобразията.
Изучавайте тъмната страна на Русия, защото именно чрез нея Русия постига целите си. Използвайте милионите руснаци-емигранти за целта, като не ги допускате до ключови позиции, нали не искате таралеж в гащите.
И помнете - руснаците ВИНАГИ СА КОРИСТНО НАСТРОЕНИ, дори и да ви изглежда, че не е така. Келепирджии са и по-големи циции от тях са само евреите.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180118
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031