Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2017 17:03 - Маншон, Полуобувка и
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 475 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.12.2017 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Кишинев тия дни се е провела конференция на тема "Финансовият капитализъм и неговите алтернативи за 21 век. Принос към Четвъртата икономическа теория".
Ние научихме за това благодарение на нашия Волен Сидеров, който там разговарял с "мозъка на Путин" Александър Гелевич Дугин.
Поисках да узная повече за конференцията, инфо няма Например, кои поименно са участниците, темите, лекциите, докладите, от кои други държави са били гостите.
Потърсих в рускоезичния нет, и там - кот наплакал. С трън да завъртиш, няма какво да хванеш. Говори се общо, например, не може да се разбере кой плаща разходите на участниците.
Накрая все пак научих, че е имало представители на Италия, Франция, Швеция, Русия, Швейцария. Защото с тях се е срещнал молдовският президент Додон.
Като прочетох изказването на скандалния Дугин, поместено на страницата на "Международното" Евразийско движение, и ми стана ясно за какво се е говорило! Молдовците под руска команда са "изгнивали" капитализма, грачили "грозно, зловещо", точ в точ като в политическата икономия, по която държахме изпити едно време по соца. Иска ли питане, че това минава под ръководството на Москва. Само да попитам, за чия сметка Волен Сидеров отиде в Кишинев, за да погребва капитализма? 
Ако нещата бяха чисти, щеше да има имена на журналисти, но никой на запад от България не иска да свързва името си с прословутата конференция.
Знаем имената на Дугин и на Сидеров, и това е предостатъчно! Наш Волен е с пет присъди за хулиганство и все пак е действащ депутат!
При Дугин, там дело почище, демек, работата е по-дебела. Русия изтупва от нафталина съветските говорения и парадигми, па ги пуска в ход на подобни конференции.
Кой е Дугин? Това е бащата на тъй наречебия Евразийски съюз. Кво стана бе, бг русофили? Нали ЕС ви дразни, съюз. Обаче друго нещо е Евразията, нали!
Още повече, че Александър Гелевич иска ама също като Хитлер една ос, не, не е Рим-Берлин-Токио, а Париж-Берлин-Москва, та до Урал.
Не знам тоя руснак добре ли е.
Ние, българите, да зарежем свободното придвижване из Европа, а па да седнем на пачи яйца в Евразийския съюз, където няма свобода нито придвижване, навсякъде има прописка, визи и разрешения и приглашения, без които стой си дома. Да зарежем лукса на Европа, от която сме неотменна част, та да отидем в Азия! Да сляза аз от поршето и да се кача на руската Лада. Оляксандр Гельевич, у вас все дома?
Него ако питаме, Дугин, козирог и козел дългобради, да станем старообрядци като него. Професоре! Мъхеста брада такава! Я върви си направи чай от брадата и остави нормалните хора да си живеят живота!
Париж-Берлин-Москва, та чак до Урал. До Урал, където всеки ден прехвърчат огнени кълбета, зиме е кучи студ, а върховете се казват "Не ходи там!"... и още разнасят предсмъртните викове на дятловци. Понеже те така са викали - благим матом. Който знае руски, ще разбере. А който не знае, да си даде сметка от какво може да са побелели косите на младежи-студенти само за времето. докато са умирали... Това е Русия, това е Урал. Който досега имаше илюзии, да слезе на земята.
Помните ли как се изхвърли Дугин в портала си геополитика.ру? България, рече, е наша. Хайде сега да турим точка на И.
Не България е ваша, Санька, а Русия е наша! Дали сме ви букви, писменост и църковнославянски книги! А дотогава как сте писали, пупсик? Погани сонще! Чьрьтами и рязами... А вие, за благодарност, срещу 1000 златни пари, начело със Святослав Игоревич, домъкнали сте се чак от Киевска Рус, за да ни окупирате и да ни оставите под византийска власт! И по отношение на освобождението от турско робство, дума да не сте казали. Защо? Защото, милок, ако не беше византийската окупация, за която вие сте отговорни, нямаше да има и османска!
Санька, красавчик, синеглазенький, козленочек! Ти сега може да не вярваш, че Русия е наша, обаче ще повярваш. Нали знаеш кой е Йоан Цимисхи? И той като теб, родненький, вилнял, и неговите конье на байван са пасли и нависоко са гледали. Разсипал България с ваша помощ, а след векове неговите сънародници, арменците, са плащали за това с арменския геноцид. Каквото Цимисхи направил на нас, това застигнало и арменците, които, бягайки от турските кланета, идват в България като бежанци. И българите, вместо да им припомнят за Цимисхи и да им дадат по един ритник, какво са направили? Приютили ги, приели ги, и до днес арменци живеят у нас!
Български поет ги възпява - "Изгнанници клети, отломка нищожна от винаги храбър народ-мъченик..."
Разбираш ли, руско... сладко и медено, на каква щедрост и на какво благородство е способен народът ми! На малкия ни пръст не можете да стъпите!
Като ви настигне арменската карма и Русия стане наша, ще ти обръснем брадата и ще те пратим да се учиш на щедрост и на благородство от българите. Защото заедно с всичките им кусури, те са необяснимо за мен и незаслужено за враговете си щедри! 
Така че, Русия е наша. С времето ще го разбереш.







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182090
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930