Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2018 03:08 - Жирик или Торта в небето
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 574 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наскоро Жириновски изсипа заплахи върху Прибалтика и Източна Европа заради разползгането на ПРО, на оръжия и НАТОвски войски. При една война с Европа, местното население щяло да пострада, върху него можело да се изсипят руски бомби и там да се води война. Като ни призова към неутралитет.
Реагирам, защото с тези същите заплахи Русия и работещите за нея удрят по юзърите в нета, и това се повтаря.
Жирик, хайде, както казва нашата Корнелия, да се разберем като мъже. Дай да разгледаме нещата точка по точка.
Правилно ли разбрах, Жирик, че Русия би ни нападнала и бомбардирала при определени обстоятелства? Би! И ти го казваш без да се продъниш вдън земя от срам? Жирик! Глаза твои бесстъйжие! Как смееш, безсрамнико?! Кого заплашваш? Ясно ли ти е какво правиш? Ей сега ще ти стане ясно!
Ние сме били в коалиция с Хитлер, и също както Русия сме имали свои интереси! И сме ОТКАЗАЛИ НА САМИЯ ХИТЛЕР ДА ВОЮВАМЕ СЪС СССР!!!!! Можели сме и не сме ви вдигнали ръка! И ти, неблагодарна твар, си готов да ни замеряш с ракети?! Разбираш ли, руснак такъв, какво значи, че и на малкя ни пръст не можете да стъпите? Аз го казвам, че от нас вие само можете да се учите на щедрост! Ама кой чува!
И сте я докарали дотам, че да заплашвате България, която и един куршум не е изстреляла срещу вас! Напротив! Дали сме ви вяра, църковни книги и патриарх, азбука. Ние сме ви душата, бе, руснак! А от Киевска Рус, за благодарност, Святослав Игоревич идва, окупира ни срещу 1000 златни пари /като един Юда!/ и ни оставя във византийска власт и окупация за два века! И като това е малко, днес ти пък ни заплашваш с ракети и бомби!
Как смееш да мислиш за България като за мишена! Няма обстоятелства, няма това-онова! Ние сме били заедно с воюващата срещу вас Германия и пак не сме воювали с вас! На кого вдигаш ръка, негоднико! На тия бг наивници, които неоправдано ви обичат, въпреки, че Русия неведнъж е изоставяла, окупирала и предавала България!
Вбий си го в руската тиква! Не се обича по задължение, за благодарност и по други причини. Ти, Жирик, би ли обичал от благодарност? Би ли търпял всичко от благодарност? Има една-единствена причина да се обича и тя е добро сърце, способно на любов. Такова у българите има. У вас няма. Вечно предявявате исторически сметки, претенции от позицията на силния, и ние сме длъжни да ви обичаме. Само че по задължение не се обича. Опитай сам и се убеди - ти обичаш ли някого по задължение.
В дадения случай става дума за елементарна съвест от ваша страна, ама и нея я няма! Толкоз по въпроса за бомбите и ракетите. Ти, Жирик, си безсрамник!
Сега за населението, което рискува да пострада във време на война. Жирик! Като гледаме така, то и руснаците поемат същия риск! И руски градове могат да бъдат бомбардирани /не от България, по простата причина, че България никога досега не е вдигала ръка срещу Русия/. А вие не се отказвате от оръжията си и не обявявате неутралитет?!
И като си дойдохме на приказката за неутралитета. За Русия гаранциите са собствените и оръжия. А какво да стои зад един неутралитет на България? На гол корем чифте неутралитет?! О, и на мен ми харесва ние да сме Швейцария на Балканите, да държим парите на балканските държави, балканските банки да са под наш контрол и ние да сме местните царе на банковия сектор. Ха някой е нахлул, ха всички са си изгубили парите. Обаче реалностите в момента са други. Нямаме основание за неутралитет. Когато станем като Швейцария, пак може да говорим. Дотогава, не ми казвай какво да правя, Жирик, и не ме заплашвай. Удряш ли по мен, по себе си удряш. По-лошо - по Бога удряш. Защото за вас България е Божията десница, от която вие получавате любов, сила и живот. Ако не искаш да го научиш по лесния начин, ще го научиш по трудния.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180096
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031