Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2018 13:29 - искам отговор
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.05.2018 13:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Румен Радев вее на Путин и гони мухите. Медиите и най-вече БЛИЦ рисуват розово бъдеще, а платените от Москва клакьори направо онанират онлайн.
Предстояла и визита на Бойко в Москва. Попитах каква е целта и. понеже, за разлика от Румен Радев, Бойко има по-висок ранг и носи повече отговорност. Защо Русия? Емоционални съображения не ме интересуват. От практична гледна точка напомням, че всеки бизнес с Русия е мънки бизнес. Сделките се вършат на тъмно, непременно с търговска тайна, колкото България да подпише договор/и, за който/които нищо не знае, но има да плаща.
Вече руснаците ни принудуха да плащаме неустойки по енергиен договор, не ви ли е урок, че бизнес с Русия е на загуба рано или късно? Дори говедата не се връщат там, където веднъж са били бити,а българите са бетер и от говедата. Веднъж Русия ни накара да плащаме неустойки. Трябва ли ви още прецакване? Пак ли от моя джоб ще плащаме на Москва?
За Русия ми е ясно, тя гледа час по-скоро да се отърве от санкциите, затова руснаците като цигани не подбират средствата.
Искам отговор от Бойко какви сделки имаме ние с Русия, която е ненадежден партньор и от която вече изпищяхме с неустойки.
Радев нищо не рискува, понеже той по функции е клоун с власт, от когото нищо не зависи. Обаче Бойко може да отговаря за неизгодни за България сделки.
Този път какви шарени бонбончета размахва Русия под носа ни, за да ни ограби?
Ето това написах, на което в БЛИЦ ми отговориха, че в постинга ми имало забранени думи. По мои предположения /понеже БЛИЦ не посочва забранените думи/ става въпрос за "нагъзи", която тук, в този постинг замених с друга. Лицемерното в случая на БЛИЦ е, че се заяжда с мой постинг заради една дума, а в същото време допуска системно друг юзър да пише "Кур за Америка, слава на Русия". В БЛИЦ, очевидно, "кур" е позволена дума.
Можех просто да си напиша което мисля без разправии с БЛИЦ. Обаче време е някой да им изнесе кирливитв ризи на показ. В този сайт нецензурните думи са позволени, стига да ги употребява русофил. Забранени са постингите на хората, които имат критичен поглед към Русия.
И, не, няма да отида в друг сайт, а ще науча БЛИЦ да уважава юзърите си. Няма да спра да им показвам продажната същност и двойните стандарти, докато не видя  равнопоставеност спрямо юзърите. Откъде накъде в бг нета един русофилик може постоянно да поставя в постингите си думата "кур" и никой не го санкционира, а спрямо мен има двоен стандарт!

П.С. И ако русофилиците правят вятър на Путин, как Румен и Бойко му отивали на крака да му се молят, на мен тия номера не минават. Дори и те двамата да искат да му се молят, ако Путин не желае да разговаря с тях, няма да разговаря. Значи и Москва иска разговори с нас. Иначе няма да ръкопляска на клоуна Петрушка, и.д. президент на България. Путин иска контакти с България, но се преструва, че българите го молят за това. И платените руски агенти разправят из форумите как ние сме виновни пред Русия, как има да се молим... Е ми, докато човек мисли така за себе си, далеч не стига. Българите нямат самоуважение, а искат от другите да ги уважават. Пример - Румен Радев.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179976
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031