Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2018 08:34 - След празника
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 298 Коментари: 0 Гласове:
0



Това е черната страна на 24 май. Абитуриентските хулиганства по време на празника. И вината е на властта, най-напред изпълнителна. Няма арести на абитуриенти за непристойно поведение на обществени места и за нарушаване на обществения ред. Всяка година тероризират хората, вчера за пореден път под прозорците ми броиха до 12. Вулгарни отрепки!
Начинът, по който демонстрирате, че сте българи, е жалък. Слаба нация, слаб ген. Държат се като маймуни на обществени места и всеки 24 май тероризират гражданите, защото учениците завършвали училище. И какво като завършвате, гниди? Аз имам висше образование и не крещя за това!
След като училището бълва простаци, крещящи и хулиганстващи, броящи до 12, то колкото по-скоро училището фалира и бъде затворено, толкова по-добре! То е безполезно! Ето ги резултатите от обучението и възпитанието. Ето на какво се научават учениците, прекарвайки 12 години заедно - на антиобществено поведение.
Всеки ученик спокойно може да се обучава от дома си и самостоятелно, вместо в кочината, от която излиза, броейки до 12. Колкото по-скоро се премине към масово електронно и самостоятелно обучение, толкова по-добре! Тогава ще се разбере,че не само няма недостиг на нучители, ами и артисват!
Училището, такова, каквото е сега, развращава учениците, създава у тях асоциален тип поведение.
Както ви казах, слаба нация сте. Крещите, за да се самоизтъквате и да тероризирате хората,.а когато цигани убиват децата ви, чакате Годо. Самите цигани не са образовани, обаче ако има нещо, скача цялата циганска махала. Вас ви бива само да крещите, когато е лесно да се крещи и това нищо не ви струва.
Не ме интересува кой кога какво бил завършил. Това си е лична работа на всеки абитуриент и никой не е длъжен да търпи изстъпления по улиците.
За поведение като това на бг абитуриентите - крясъци по улиците и свирене на клаксони, на запад арестуват, съдят и провалят живота на хулигана. Отнемат му колата и шофьорската книжка, а за шофиране без книжка - съд и затвор. Затова всички бягате на запад, а не на изток, понеже на запад има ред. Затова и чужденците наричат тая държава "кочина".
Гледайте се как празнувате и си правете изводи.
Ама защо да гледаме на запад? В Турция някой брои ли до 12? Абитуриентите хулиганстват ли? Съмнявам се. Срамота,. българино! И от азиатците си по-назад!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182241
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930