Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2019 07:19 - Краят на света в главите ви
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
САЩ премахнали санкции за някои руски фирми и бг тъпофилите се развикаха "Ура". Като не вижадм защо България да има полза от руските печалби, но пък разбирам как Тръмп връща услугата на Путин, т.к. Тръмп бе избран с помощ от Москва.
Обаче не това е важното в случая. Бакалските сметки между Тръм и Путин са дребна работа в сравнение с онова, за което тук ще стане въпрос.
Бг будали, докато вие плювате Тръмп и ръкопляскате на Путин, то тия двамата завдно ви показват среден пръст. И не става дума за оръжия, за противоборство и за други боклуци, с които медиите са ви напълнили главите. И Путин, и Тръмп, доста дълбоко ви бъркат в джобовете, а ви отвличат вниманието, за да не ги питате - защо докато техните държави имат пари за супермодерни и силни оръжия, защо в същото време газ, нефт и други енергийни източници и продукти са така скъпи? Защо токът е слъп, когато може да е безплатен?
Отговорът. Един сърбин с буйна кръв ни е оставил технологията, която САЩ укрива, а Русия поддържа това, понеже търгува с газ. Още от времето на Тесла има средства за добив на електричество БЕЗКАБЕЛНО и съвършено евтино - с 5 кули е можело целият свят да ползва електричество. Дори в пустините.
Грешката. Къде е тя? Тесла е попаднал на неправилното място. Както са го търсили нацистите, ако му бе дадено поле за действие при Хитлер, вече щяхме да ПОЛЗВАМЕ ТОК БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ, БЕЗЖИЧНО И БЕЗПЛАТНО. Отделно, ползата за България - вместо хем да воюваме на страната на СССР, хем да сме победени във 2 св. война и да плащаме репарации, сега България щеше да е победител във войната, и нямаше да е изстреляла ни един куршум. И в Европа щяхме да сме втори след Германия.
По същество. Кой има интерес изобретенията на Тесла да се потопят и да не се дава възможност за други такива от други учени? Същият, който и по онова време е бил враг на Тесла - кюмюрджиите на Америка, търговците на нефт и газ. А такива има и в Русия. Затова не чакайте руски, американски или политик от държава, търгуваща с енергийни продукти, да направи нещо по въпроса за свободната енергия. Това е табу - енергия без пари.
Докато руснаци и американци ви се правят на освободители, вие мислете - и Путин, и Тръмп знаят за възможностите за ток без пари. Но не искат да ви облекчат сметките. Един куп богати търтеи, които сега се изхранват от вашите сметки за тока, ще си изгубят цицата, от която бозаят вече векове.
Помислете си, че както може безжични телефони, така може и безжичен ток. Науката е толкова напреднала днес, че дори няма нужда от кули за ток. Монтира се едно устройство /спътник/ за цялата планета и оттам нататък всеки може да ползва електричество за безжични уреди - където и да се намира. Обаче за целта трябват хора със свободно мислене, а не захлупеняци, които управляват света.
Ако уродите, управляващи света не разберат това навреме, ще възникне дисбаланс между високи технологии и примитивен начин на живот. Тогава Октомврийската революция ще ви е само приятен спомен с разкулачване, разказачване, стрелби по мирни демонстрации.
Енергията, чието използване е открил Тесла, би дала възможност на хората да научат как да се справят с паранормалщини и с НЛО. Понеже, драги мои, всичко е вълни... Хайде да ви питам - какво ще стане, ако ей сега на моравата пред Белия дом кацне НЛО и заяви, че оттук нататък хората не са никои на тази планета. Нямаме нужните оръжия, за да се защитим. Досега колко пъти е свалено НЛО? Кот наплакал. Е! Какво правим? Ние не знаем нищо за тях, а те за нас - всичко или почти всичко. Ако имаме технологията на Тесла, ще знаем за тях много неща. Ще сме защитени.
Този свят е управляван от некадърници.
Още сега може да се започне разработка на телепортиращи устройства, които да са защитени от тероризъм и да заменят сегашните каруци, наречени самолети. Гледай в нета - там народът поства изобретенията на Гребенников и развива самодейност по същите идеи. Не може ли това да стане държавна политика? Може. Обаче защо, когато политици и богаташи са си разположили муцуните по яслите и не им се мърда?
Друг пример - Китай. Примерът е за тежкотоварност и скудоумие. Някакъв професор измислил начин чрез генно модифициране да спаси едно бебе от СПИН. Отсякъл гена, отговорен за боледуване от спин. Китайците, вместо да го наградят, изправили го на съд. Идиоти! Така друга държава ще поеме факела. който китайците гасят у дома си. Например. На мен какво ми трябва, ако мога да променя гените си? 1. Регенерация. 2. Стопиране на болести и старост. 3. Тялото и духът ми да се самолекуват. Няма да има нужда от лекари? Ще има, ще има. Просто работата на лекарите ще се промени.
Но никой не ще да си развали рахата и да си мръдне задника. Затова ше търпите като ви плашат с край на света. Ако имате технологиите на Тесла, вие ще знаете за всяка такава опасност и ще можете да я предотвратите.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182255
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930