Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2019 10:45 - Тихо в лесу
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 365 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2019 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Започвам постинга си с рефрена на русофилиците /Антоанета от един форум/, че ако нямало ден на победата в Русия, нямало да има и ден на Европа. Това са опорните точки, спуснати от Москва.
Ако нямаше ден на победата в Русия. България щеше да е сред привилегированите държави в Европа, наред с Германия и Италия, другият привилегирован щеше да е Япония. Вече щяхме да сме си върнали цяла Добруджа, Македония, цяла Тракия и земите от Гръцко. Нямаше да плащаме репарации никому.
България щеше да е на две морета.
Ей това щеше да е, ако нямаше в Русия ден на победата.
Япония щеше да е азиатският тигър. Китай нямаше да смее да си попаде носа.
Напомням - Русия напада и изтласква япомците от Китай с цената на много жертви /"Тихо в лесу"/. САЩ направо изсипват атмни бомби. Японското правителство, разбирайки, че трябва да капитулира, търси връзка с Москва, искат да предадат Япония на Москва. А Москва се прави, че нищо не е чула, изпраща войски, американците бомбардират Хирошима и Нагасаки.
Москва нарочно не приема капитулацията на Япония, за да избива японци.
Какво имаме днес? Победителите от войната САЩ, Русия, Британия, са най-високомерни, грабители, бандити и пак не могат да си поделят света. Към тях се присъединиха араби, турци и Китай. И всичките ламтят за запад и за Европа. Британия иска хем да излезе от ЕС, хем да стане така, сякаш не е и излизала.
Неслучайно нарекох победителите от войната "бандити и грабители". Те всичките, лицемери, в един глас крещят като маймуни против доктор Менгеле. Обаче използват всичко, научено от германските лекари чрез опити над хора в концлагерите. Менгеле и изтезанията са едно, а благините от това - друго, а? Не оправдавам Менгеле, то е ясно. Обаче защо руснаци, американци и британци не си напрегнат акъла и сами да постигнат научни резултати без да крадат от лекарите като Менгеле? Без жестокости. Защото не могат, защото са крадливи маймуни.
След края на войната германските учени са отвлечени, завлечени в СССР, САЩ, Британия и заставени да работят за съответната държава. Затова, може да сте победители във войната, но сте долна пасмина, крадци. Не сте по-добри от Хитлер.
И най големият виц е освобождаването на България от фашизма. Че кой ви е канил за освободители от нашето собствено българско правителство?
В тази война България е победена и е плащала репарации, и по принуда е воювала на страната на руснаците, 45 години е живяла в изолация от Европа, това не е повод да празнувам парад в Москва.
Ложись, Россия темная,
Ложись и помирай.
И жизнь свою никчемную
Кончай, кончай, кончай!

Знаменитата песен "Тихо в лесу":
Тихо в лесу,
Только не спит олень.
Хуем олень зацепился за пень,
Вот и не спит олень.

Превод:
В тихия лес
Не спи еленът днес.
Вкарал си хуя във някакъв пън,
и го не хваща сън.

П.С. Аз само преведох част от песента. Измислили са я руснаците.












Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182215
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930