Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2019 18:01 - Пак от зоната на здрача
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.07.2019 18:02


Понякога стават явления, за които няма обяснение. Подобен филм гледах по един ТВ канал. Спираловидна синя светлина в Норвежкото нощно небе. Крайното обяснение е - руска ракета.
Армения, Ливан, Израел наблюдават в небето ивици светлина. Пак руски ракети в района от Астрахански регион.
Ако тези признания на руските военни са истина, значи Русия плюе ракети около себе си като отравя въздуха.
Странното е, че всички се задоволяват с руските чистосърдечни признания и никой не изисква от собственото си правителство измервания на състава на въздуха, нивото на радиация, лъчения и прочее. А би трябвало! Ако въпросните светлини са руско дело, значи Русия дължи обезщетение на съответните държави за провеждане на военни опити над чужда територия. А ако това си е направо паранормалщина, още повече трябват измервания на въздуха, почвата и водата. Давате ли си сметка, че ние позволяваме летящи обекти със съмнителен произход да се носят над главите ни? Това е страшно вредно. Ако това са руски ракети, Русия как гарантира, че жителите на съответните селища няма да се разболеят?
Забележете как животните не позволяват нищо да стои/виси над главите им. Пазят енергийните си центрове.
Давам си труда да пиша за тези неща, понеже ракетната теория вече се обърна на медийна индустрия. Ако си имаме работа с разгащени руснаци, които изстрелват ракети над която пожелаят чужда територия, нарушавайки чуждия суверинитет, тогава защо не знаем от медиите за какъв тип ракета става дума във всеки отделен случай на странни светлини, трочно в колко часа е изстреляна и какъв е фалът, поради който ние наблчдаваме странни светлини. Ама да ни го разкаже съответният военен началник, под чието ръководство е станало фиаското с ракетата. Това е секретно? Ами, ще се разсекрети. Защо ще търпим над главите ни да се взривяват ракети и ние дори да не знаем кой е виновен персонално!
Смятам, че военните прикриват паранормално явление. Начинът да сме спокойни е, като знаем, че съответните учени изследват явлението и работят по въпроса.
Другото такова явление са едни светлини над Вашингтон. Американските власти обясняват нощното шоу с температурна инверсия, която можела не само да прожектира в небето светлини о0т звмната повърхност, ами можела да заблуди и радара, където се виждат група движещи се обекти.
Не предполагах, че е толкова лесно. В такъв слуяай, достатъчно е да създадеш инверсия, за да скриеш от радарите собствената си кола, ракета, самолет, кораб, друг обект. Тогава всичките значими военни бази щяха да са заобиколени от вси страни с инверсаии. м
Искаш да се движиш инкогнито - инверсия. Създаваш призма и се движиш в укритието и.
Само че никой не попита метеоролозите дали в съответния район е характерна по това врем инверсия, колко често се наблюдава и кога пак ще видим такова явление.
Мога да повярвам на ракетна теория, ако тя е подкрепена от конкретни доказателства, измервания и анализи. Не "наблизо са изстреляли ракета, значи светлините са от ракета". А солидни конкретни доказателства, че тези светлини са резултат от именно тази и тази ракета, изстреляна в толкова часа, от... името, с допусната грешка в.... избтояват се конкретните грешки. довели до именно тези светлини в небето. Отчупил се е краят на ракетата с дюзата? Кой военен се подписа под това твърдение? 
На мен общи обяснения не ми вършат работа.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182137
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930