Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2020 09:25 - Ние сме на всеки км
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 743 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 18.07.2020 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Таско Ерменков, БСП, пред БНТ - БСП се ползва от протеста, но не е лидер. Не ръководи тоя протест. А кой го ръководи? Кой ще влезе във властта, ако протестът успее? Вие това ми отговорете - Ако правителството на Борисов падне, кой ще управлява? Който ще управлява, той и има изгода от тоя протуест. Както вече знаем, този някой с голям апетит за власт не е сигурен, че на избори може да победи и затова напъва като диария по улици и площади.
Пак Таско Ерменков, БСП - хората викали  "Долу мафията и корупцията!" Като визира ГЕРБ, разбира се. Обаче я да влезем и в двора на БСП, там доли няма мафия и корупция? 
Бг медии разкриха, че Корнелия Нинова притежава луксозен хотел в Халкидики, Гърция- И си е купила хотела с кредит един милион от държавната банка ББР. Докато се прави на загрижена за хората, Нинова се грижи изключително за своите лични интереси, купувайки си не просто жилище, а цял хотел в Гърция! Това ме навежда на мисълта - на депутатите да им бъде забранено да притежават имоти и пари в чужбина. Е ми, помислете сами - ако нещо стане, потърсим отговорност от Нинова, тя вече ще е заминала в Гърция, в собствения си хотел! Какво залага тя, влизайки в парламента? Нищо. Синът и е в Америка, тя  притежава хотел в Гърция. Трябва ни промяна в законите за депутатите. Докато един човек е депутат, съпругата му и непълнолетните му деца и той самият да нямат право да живеят постоянно в чужбина. Да няма право да притежава имоти и пари в чужбина, като преместването на пари от бг банки в чужи държави над сумата от 10 000 евро да бъдат автоматично блокирани при трансфер, ако са собственост на депутат.  
Корупцията по БСПарски. Корнелия Нинова е известна аферистка, с много истории зад гърба си заедно със следователката Шарланджиева. Двете заедно обработвали свидетел по дело за пране на пари. Това е свързано с аферата "Р. Овч." Какви други неща са вършили двечките заедно, те си знаят. 
Корнелия Нинова е кралица, това не се оспорва. Друг е въпросът на какво. Тя е кралица на приватизацията. Ако света София носи короната на мъдростта, то Нейно величество Корнела 1 шества с короната на Техноимпекс. 
Но по тия въпроси Нинова запазва мълчание.
Друга черна пеперуда на протеста е Мая Манолова. Какви неща се разправят за нея и за Васил Божков из медиите! Ако им се вярва, то няма по-точна дума за Манолова от звучната руска дума "лохудра". Вярно ли е, че Лохи Манолова си лети до Дубай при Васил Божков? Понеже е засечена да излиза от офиса му. Божков ли и плаща козметичните процедури и тоалетите? Само за тия неща прокуратурата трябва да я обвини в съучастие с Божков. Другите обвинения ще възникнат попътно. 
Кои са мафиотите и кои са корупционерите? Когато аз, избирателят, мога от спестявания, заплата и бизнес да си позволя да си купя хотел в Халкидики, тогава и депутатите, и техните лидери да могат да си купуват. БСП ни управляваше доста години, и по това време аз не придобих луксозен хотел не само в чужбина, ами къэдето и да е. 
Преди да слушам как им бил омръзнал ГЕРБ, БСП да погледнат себе си. Социа.истите ще ми обещаят ли, ако са на власт, така да управляват, че и аз да си купя хотел в чужбина? Съмнявам се. Само като гледам лузърите с агресивен апетит за власт, ръководещи протеста, и изпадам в песимизъм. 





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182029
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930