Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2020 09:24 - Озверелият протест
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.08.2020 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Трима задържани за погрома над кола в София. Това е новината. А какво стои зад нея? И защо са само трима? Можете да гледате клипа на бТВ. Кола с шофьор жена опитва да премине през блокирано кръстовище в района на румънското посолство. Жената - ще видите това в клипа - казва: Искам да се прибера в къщи! И вози двете си малолетни деца. Като казвам малолетни, разбирай, че по-голямото е в начална училищна възраст. 
На протестиращите и окото им не пмигна, че в колата има амлки деца, нападнаха возилото, удряха, блъскаха, почупиха стъклата на автомобила. И децата гледаха това отвътре и плачеха. Протестаджии бяха наобиколили колата отвсякъде и не даваха да мине ни напред, ни назад. Тоест, съвсем малко им трябваше на свинете-окупатори, за да убият жената и децата и. Обвиниха я, че мачкала с колата си. Кои са смачканите? Няма смачкани! Освен това, тя е в правото си да е там, на кръстовището, а те не са в правото си да го окупират. 
Шофьорът беше жена, а нападанщите - все мъже! Колко българско! Ама колко смело и българско! Как се нароичат мъже, които се държат така? Лумпени! И страхливци. Цяла сюрия мъже срещу една жена и срещу децата и! Какъвто и да ви е протестът, колкото и хуманен да е, той пет пари те струва, щом съсипва психиката на две деца и щом застрашава живота и здравето на две деца! Да ви сера на протеста.
Така този протест показа истинското си, отвратително и грозно лице - насочен е срещу народа, за интересите на ония, които го плащат. Дотам са озверели протестаджиите, че и присъствието на деца не ги спира, нямат съвест и задръжки! За да влязат в парламента Мая Манолова, отровната тройка, Слави Трифонов и някои други. Майо, Минеков, Хаджигенов, Иванов и Слави! Вече и през главите на децата ли газите? Лично ксте отговорни за случая! Да си счупите краката в политиката дано! Пишман да станете, че сте ламтяли да влезете в парламента! Хаир да не видите! Вашата озверяла тълпа, изверги с политически апетит, помляха кола, в която вътре имаше деца! Да сера на политическите ви кариери!
Нищо не ми обясняваюйте, как жената не е трябвало да е там. Трябвало е. 
Знаете ли какво обясни попитаният полицай - защо протестът не е бил охраняван от пориция? Защото не е бил заявен и разрешен от кметството. Полицията не може да гадае къде ония отрепки ще окупират. И освен това, не е длъжна да ги охранява! Те се държат като примати, а отгоре на вмсичко и да ги охраняваме с държавни пари! И защо протестаджиите се боят от бой и имат нужда от охрана? Нали протестират за народа? Защо народът ги мрази и бие? Защо има нужда от полиция? Имало провокатори. А защо има провокщатори? Защото хората не са съгласни с протеста! Затова! Тъй както хранилкаджиите твърдят, че протестът им е спонтанен, ами и провокациите са спонтанни. Не всички са съгласни с протеста и с уродливите му форми.
Стигнахме до факта, че снощното окупиране не е било разрешено от кметството, кметството дори не е било уведомено. Протестаджиите са тръгнали из улиците, харесали са си едно кръстовище и са се впили там като паразити. И имат наглостта да изискват от гражданите! Посягат дори на жени и деца! И после ми разправяйте, ч
е протестът не е мутренски.
Сега да попитам - защо са задържани само трима? Не бяха само трима онези, които удряха по колата. Лицата оим се виждат на камерата. Защо само трима? Кой е лидерът на вчерашния протест? Чия е личната отговорност за изстъпленията на протестаджиите? Колко осъдени ще има за нападението над колата на тази жена с децата вътре? Кой ще отговаря за вандалството? Полицията не им е виновна, тя не е прислуга, още повече, че никоя дърожавна институция не е била уведомена, че плазмодиите ще окупират, да не говорим, че нямат право на окупация! 
Който влезе в парламента на вълната на тези протести, с биологичните му деца да стане същото, което протестаджиите направиха с чуждите деца! Амин! 
Само сълзите на момиченцето от колата са достатъчни, за да ви изгорят душите, семката ви, рода ви и бъдещето ви, гиди протестърски гниди! 
Видяхте ли го това момиченце? Сложи си ръцете пред очите и плачеше. Това да ви е наказанието - тези детски сълзи!  Понеже детските сълзи тежат колкото целия космос. Вие, дето удряхте по колрата, да ви бият тези детски сълзи и да ви убият. Иначе няма да разберете какво сте направили. Затова, денем-нощем, те да са ви пред очите  и да ви горят - детските сълзи, които предизвикахте с маймунджулъците си. Толкоз. 

P.S. Арестуваните вече имат претенции към пострадалата жена! Адвокатът на един от агресорите обвинява жената! Хем са и потрошили колата, хем са посегнали на децата и, хем е виновна! Адвокатът Минчо Спасов обвинява пострадалата жена в тероризъм!  Адвокатът на уличните терористи обвинява жертвата им в тероризъм! Те окупирали без да имат такова право, а жертвата им е отговорна, защо не спазвала мутренската блокада!
И негодниците-протестаджии обвиняват полицията защо не им е осигурявала ненарушимостта на престъпната им блокада! Слаб контрол над ситуацията! Полицията отдавна трябваше да прекрати всички блокади, те са незаконни. Отдавна трябваше да арестува и представи на прокурор всекиго, коъйто е зачмерял с домети, яйца и други предмети когото и да е, каквото и да е! 
Кой изпрати негодниците да блокират пред румънското посолство? Отровният Хаджигенов! По негова вина бяха съсипани две невинни деца! Нападнати бяха жена и децата и, защото Хаджигенов прати негодниците там да блокират. Хаджигенов, дори и да влезеш в парламента, дано те изритат оттам със същите ритници и удари, с които озверелите мъже удряха по колата с жена и деца вътре! Амин! 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179934
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031