Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2020 09:36 - Изненадаааааааааа
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 851 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След като бе извърше акт на насилие над майка с две деца в района на румънското посолство, всички видяха колко безсмислен е този протест. Той е насочен против майките с невръстни деца! Жената бе заплашена в РПУ, където бе повикана. Това стана ясно след излизането и от РПУ, тя отказа коментар, а лицето и показваше свръхнапрежение и страх. Виновни за това са съответните полицаи и адвокат Минчо Спасов. От трима обвинени за гаврата с тази майка и децата и, сега са останали само двама, единият негодник се измъкна. Лошо свършена полицейска работа. 
На записа се виждат не трима, а много повече озверели мъже, които ритаха и удряха колата, изпочупиха всичко, което можеха по нея. И изобщо не се замислиха, че вътре има деца!
И докъде може да стигне наглостта на протестиращите мутри! Полицията не ги пазела от прибиращи се у дома си майки с деца! На ко,3ето полицията отговори, че присъства само на законни и предварително заявени мероприятия. А онова пред румънското посолство не беше нито едното, нито другото.
Протестаджиите, които са яйчари и доматаджии, клекват когато и където си искат без да уведомят властите, и си правят каквото искат. Излиза, че който не протестира, няма права. Имат права само протестажиите. 
И сега, днес негодниците готвели изненада - щели да заседнат пред парламента, за да не може да работи парламентът. Ако аз съм на мястото на полицията, от своя страна ще им приготвя такава изненада, че ще им преседне. Докато те върлуват пред парламента, ще им конфискувам и унищожа палатките. Като се върнат хранилкаджиите, ще ги чака ужасна изненада. И ако някой предяви претенции, че са му отнели палатката, ще искам документи за притежание на тази палатка. Получа ли ги, завеждам дело срещу негодника за антиобществени прояви. Който ми се изпрпечи да защитава палатките, веднага арест за вредителство и препятстване работата на полицията. 
Вчера срещнах из форумите един постинг в смисъл - ако Бойко е мъж, да подава оставка, че това да се свърши. Сега питам - кое му е мъжкото на това, да оставиш държавата насред половина? Кое му е мъжкото на това, да оставиш група маймуни да те надвият и да управляват през улицата? Мъже ли са ония, дето нападат майка с две деца? Това ли е мъжко?
Мъжко е да изпратиш полицията на точните места, да изпоарестуваш точните лидери, да разпилееш палатките, да въведеш ред. Мъжко е да внушиш с поведението си, че нарушения на обществения ред няма да се допускат, независимо кой и защо протестира. 
Мъжко е да продължиш нататък управлението на държавата, въпреки изстъпленията на подивелите мутро-маймуни. Това е характер. Това е мъжко! 
Смятам, че ако научим протестаджиите, че оставка ске подава винаги, когато те обнаглеят и нападат, това е вредно за държавата. Всеки, който има пари и си организира прожтест, ще управлява. На това трябва да се сложи край. Сега!  
Протестаджиите трябва да усвоят, че: 1. Общественият ред се спазва 2. Гражданите, които не протестират, също имат права 3. Или прожтестаджиите проявяват склонност към разговори и компромиси, или протестът се обявява за несъществуващ, с всички произтичащи от това последствия. 
А гадините ще усвоят тези неща, след въздействие с моркова и тоягата. Като видят дебелия край, и ще станат сговорчиви. 
Каква е тая демокрация, която се управлява от протести? Никой не брои за хора онези, които не протестират. Протестаджиите нападат и майки с деца. Това е някаква изродена форма на уличен тероризъм. Това е уличен тероризъм, а не демокрация. 
Не ме интересуват държавитке, където протестиращи маймуни палили и трошели всичко. Тия държави имат пари, за да възстановяват щетите и могат да си позволяват много. Ние не можем. Защо парите ми от данъците ще отиват, за да се купуват нови пейки вместо почупените от маймуните? Защо парите ми от данъците ще се дават, за да се чистят сгради, зацапани от озверели маймуни, хвърляли домати и яйца? Който чупи - купи. И който цапа - чисти! 
И накрая - питам протестаджиите: Господа, защо носите раници, докато протестирате? Какво има в тия раници? Ойларипииии!



Гласувай:
5



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182393
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930