Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2018 11:32 - Събуди се
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 318 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 12.08.2018 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо хората живеят така малко, мизерно и в нелюбов? Защо най-старите хора вместо да са насъбрали любов и радост повече от всички други, те, обратно - смятат всичко за приключено и изгубено? 
Аз твърдя, че човешкият живот е некачествен и то по биологичните си параметри. Би трябвало хората да са много по-силни, издържливи и дълголетни. Но не е така. Би трябвало хората всички да са екстрасенси, да имат развити повече от сега познатите ни сетива. И пак не е така. Защо?
Замислете се - йетитата, едни криптиди, едни маймунеци, владеят телепортация, хипноза и преместване във времето. Те не са духовни принцове, нямат морал, интересуват се главно от ядене, секс, надмощие и удоволствие. Следователно, екстрасензорните качества изобщо не са свързани с морал, с добро и други предразсъдъци. Няма нужда да си добър, за да си екстрасенс. Екстрасензориката е наше естествено състояние, а не награда за духовни постижения. Тогава кое ни възспира? Защо плащаме луди при за пътуване със самолети, когато можем да се телепортираме? Защо живеем принудително в този свят, късайки си нервите как да изкараме пари за утре, когато можем да ходим в който свят поискаме? Напомням, йетитата правят точно така - обикалят световете. Да, ама те са маймуни? И аз усещам данъчните да ме правят на маймуна. Йетитата поне умеят да се защитят. Но това е друга тема.
Става въпрос за хората. В Библията е посочена човешка способност, от която господ нарочно ни е лишил - всички хора са говорели един език, а той е смесил езиците им, за да не се разбират един другиго. Не му харесала Вавилонската кула.
Е, сега аз казвам - искаме си нашето! Искаме си изгубените способности!
Тези лишения са се случвали постоянно, докато сме били оскатени до сегашното си състояние. Четете Библията. Там пише, че хората са живеели над 500 години! Стогодишни са ставали родители!
Е? Какво не е наред днес? Защо не живеем дълго? И ако някой ще ми пробутва аргументи за съвременните токсични вещества и модерни технологии, аз ще възрзазя - в древността животът би трябвало да е доста по-кратък поради това, че всичко се е добивало на ръка, лечението е било малко достъпно. И ей ти на - библейските патриарси са си живели и са си свирукали докъм пет стотака!
Мисля, че има неизследвани нежелани  промени в човешкото ДНК, че имаме нужда от корекции на ДНКто си, от корекции на информацията, от която сме изградени.
Първо, хората достигат полова зрялост прекалено рано, амортизират с е много рано, нула регенерация, над 90 процента дегенерация през целия живот. Раждат се или се абортират нежелани деца. Хората стават родители без да са психически готови за това.  Хем искат бебе, хем им се ходи по живот. Физическата зрялост далеч се разминава с психическата. Няма време да се натрупа опит от света, не просто сексуален такъв. Когато опитът се появи, човекът вече или е развалина, или не е жив. Докато се засмееш и се озъбиш. Това не трябва да е така! Нуждаем се от качество на живота! От дълголетие. От регенерация.
Не знам колко хора си дават сметка, че си имаме от всичко, въпросът е, че то е заспало в нас, дремещо. Казва се - не буди звяра в мен. Значи у нас има и звяр. И още какво има? Мисля. че което събудиш, това и го има. Ако събудиш в себе си суперчовека, такъв и ще станеш. Казвам това, за да ви е ясно, че това го има у нас, не е търсене на несъществуващи способности. Всичко, което ни заобикаля, има го и у нас. Мимикрия, регенерация, телепортация... Женшенът се появява и изчезва, затова берачите го връзват с червен конец, за да го държи към Земята, да не изчезва. Тази способност за телепортация я има и у нас. Борбата е да разкрием силите си и способностите си. Били са ни отнети, време е да си ги поискаме обратно!
Помнете! Йети е маймуна и умее много повече от нас. За какво ни служи нашият интелект, ако са ни изрязани крилата?!
P.S. Зная по какъв начин е отнета човешката способност да се говори на един, универсален език тогава, по времето на Вавилонаката кула. Негодникът господ е въздействал върху точката Бай Хуей по главите на хората. Откъде знам? От Библията. Спомнете си как е описано слизането на Светия дух над Христовите ученици: пламъчета запламтели над главите на учениците и в резултат от това, хората на Христос започнали да говорят всички езици и на всички езици да проповядват християнството. Както е била отнета дадената способност, така и е била възвърната, по същия начин. Тоест, при Вавилонската кула дедо ви господ е пуснал черна сянка над главите на хората и тази чернотия е поразила разбирането и говоренето на един и същи универсален език. Който посяга на коронната ви чакра, душманин ви е.
Днес такава способност за универсалния език владеят йетита и русалки, а те са криптиди и вероятно ги е нямало във Вавилон по време на знаменитата кула.
Изглежда ли ви невероятно? Понякога истината е по-невероятна от всяка фантазия.



Тагове:   живот,   дълголетие,   ДНК,   Йети,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 183232
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930