Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2020 19:48 - С какво си имаме работа?
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.03.2020 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Световниете политици едсин през друг ни казаха, че се борим срещу невидим враг - коронавируса. Получаваме информация как да разберем симптомите на заболяването. Как да се пазим - отстояние от другите хора, изолация, хигиена, маски...
Обаче никой не ни каза какво знаем дотук за коронавируса. А ние знаем, може да не е всичко, но все пак знаем. 
И така. коронавирусът се е предал от животно на ,човек. Тоест, при животните това е обичайно заболяване и никой досега не е изследвал как се справят животните със заболявяането. От това, което научихме /най-засткрашени са възрастни хора и хора с хронични и други съпътстващи заболявания/, можем да съдим, че природата е изобретила още един начин да унищожава възрастните и нездравитте животни. Това е специалността на коронавируса. Остават само младите и здравите. Обаче сред хората колко младежи са и напълно здрави? 
Нека не търсим кой да живее и кой да умре, а да си дадем сметка - ние не сме животни!  Ние сме богоподобни същества с потенциал за безсмъртие. Това, че имаме тела, не ни прави да сме в по-малка степен духове. Ето защо, ние не се приравняваме с животните, които обичаме по божествен начин. 
Отново и отново, какво научихме за вируса, който ни нападна?
Един академик в предаването на Георги Любенов обясни това по разбираем за нас начин. Ако сравним с грипа, атаката при грип е внезапна, силна и поразява горните дихателни пътища. При коронавируса атаката е поетапна, действа стъпаловидно - температурата се покачва стъпаловидно, а заболяването поразява алвеолите и прониква колкото може по-надълбоко в човешкия организъм. 
Какво чувстват при това хората? Треска, главоболие, болки в мускулите. Защо треска? Защото имунната система се бори не на живот, а на смърт! Наой-първото морално задължение на всеки, който иска да оздравее, е да и помага, катои се лекува и като я стимулира чрез мислите си. Защо болки в мускулите? Защото поразени са нервите - иначе защо ще ви боли?
Отпадналост. Защо? Защото и имунната система страда, и организмът е изтощен. 
Така действа коронавирус. 
Откакто гледам изображението му по ТВ каналите, все се питам - каква е функцията на ония смукалца-израстъци от повърхността му? Може да се предположи, че те се впиват в жертвата, но аз имам теория - мисля, че преди атака тези смукалца издават микрозвук, който поразява организма на жертвата. Каква е функцията на тъй наречената корона? Тя е щит за самия вирус и излъчва вредни за жертвата вибрации. Някой разпорвал ли е коронавирус? Какво има вътре? Изучени ли са токсините и вибрациите, които отделя? Кои органи на вируса атакуват и поразяват? Как? Ако знам това, може би ще науча слабото му място и така ще го изнасиля в смукалцата, че ще му секне апетитйът. Как се размножава гадината? Да я скопим!
Който е оздравял от болестта, получава трайни увреждаания на белите дробове и винаги се задъхва при по-бързо ходене. Има петна по белите дробове. В телата на починалите от този вирус се наблюдава дефицит на цинк. 
А каква е ролята на цинка? Той поддържа имунната и храносмилателната система, котролира диабета, разбирай, усвояването на глюкозата, намалява стреса, поддържа метаболизма и дори лекува рани.
Огравбайки цинка в тялото, вирусът най-напред обезкървява имунната система, сиреч, войниците, коитл се грижат за нашето здраве! Къде го дява тоя цинк коронавирусът? С кой свой орган го усвоява? Гадината паразитира върху нас и ние трябва да открием паразитните му органи. 
Защо хората още не са се научили по изкуствен начин да добиват антитела? Кой химичен елемент или кой комплекс от елементи разрушават този вирус? Кое не може да понася коронавирусът, кое му действа брутално? Точно това му направете! 
Активно търсете слабото му място!  Удряйте там, като не вредите на хората! 
По какъв начин вирусът се закачва за организма на жертвата си, за да започне да паразитира там? Успете вируса и насърчете имунната система за атака срещу него. 
Ако някой знае още по-ефикасни методи, чакам нови идеи и само ще се радвам. 
Не забравяйте да се учите от китайския опит. Още повече, че отговорността за вируса е китайска и Пекин дължи на света лечението от собствения му вирус!





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 183169
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930